Setari Cookie-uri

Cum sa-i spui ca esti INSARCINATA?

Ai asteptat marele moment si acum nu stii cum sa-l anunti pe viitorul tatic? Nu exista o modalitate standard de a-ti anunta sotul ca esti insarcinata: unele femei sunt firi spontane care striga direct vestea in gura mare. Altele dupa socul surprizei se gandesc cum sa faca din anuntul vestii ceva mai deosebit, neobisnuit, in functie de personalitatea lor romantica, glumeata sau misterioasa.

Cum sa-i spui sotului ca esti insarcinata?

Sa vedem cateva idei interesante care ar putea fi puse in practica:

Testul de sarcina

Prima modalitate la care se gandesc viitoarele mamici au legatura cu “dovada”, cu testul de sarcina, pe care il folosesc ca mesager. Il poti oferi in diferite moduri: poti sa il inramezi lipit pe o coala si sa-i oferi cadou, sau sa-l lipesti pe o felicitare insotit de o dedicatie de genul:”pentru cel mai bun viitor tatic”. Sau il oferi cu seriozitate spunand:”ti-am luat un semn de carte”.

Aluzii subtile

Daca nu vrei sa-i dai vestea ca esti insarcinata “dintr-o bucata”sau “dinr-un foc” poti incepe cu “aluzii subtile” de genul: intreaba-te cu voce tare si ingrijorare in glas:”oare voi rezista sa renunt la cafea sau macar sa o raresc? Cu alcoolul cred ca va fi mai usor…bine ca de fumat m-am lasat deja…” asta daca nu esti genul care in fiecare luna isi propune sa inceapa “un stil de viata sanatos” si sotul e obisnuit cu planurile tale de a-l pune in aplicare si apoi de a-l lasa in aer.

Citește și:

Vizitati magazine pentru bebelusi

Poti sa il duci ca din intamplare la raionul de gravide sau nou-nascuti si acolo sa te entuziasmezi fara “avertisment”:”vai, ce frumoase sutiene de alaptare! Ce culoare sa-mi iau?” sau “sa cumparam niste body-uri sau esti superstitios”?

Desert cu ravase

Ofera-i la cina “placinte cu ravase” si in fiecare placinta (sau gogoasa daca iti ies mai bine!) pune acelasi biletel, ca doar n-o sa mergi la risc:”vei fi tatic in jurul datei de…”

Vizita la farmacie

Intra cu el intr-o farmacie sub pretextul ca trebuie sa iei paracetamol si acolo intreaba tare si aparent preocupata farmacista:”ce ziceti, sunt concludente testele de sarcina? Ca mi-au iesit doua pozitive, oare sa-l fac si pe al treilea?”

Citeste aici mai multe idei despre cum sa ii spui ca esti insarcinata

Citește și:


Foto: vestea despre sarcina - shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
29 August 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.