Primul curs de “Notiuni de baza in imagistica prin rezonanta magnetica” se va desfasura in perioada 6-9 octombrie, la Hotel Unirea (sala Cuza, Str. Piata Unirii, nr. 5, Iasi) si se adreseaza tinerilor medici rezidenti in radiologie, medicilor specialisti in radiologie, asistentilor medicali radiologi precum si oricarui medic interesat in imagistica prin rezonanta magnetica. Cursul se va tine in limba engleza.

RMN rezonanta magnetica“Dupa cursul de”Aplicatii avansate cardiace CT Multislice” organizat in aprilie, a.c., dorim sa continuam implicarea activa in pregatirea profesionala de specialitate in domeniile in care activam. Cursul este o premiera pentru Romania si reprezinta doar premisa unor programe educationale complexe pe care dorim sa le implementam in perioada urmatoare pentru imagistica prin rezonanta magnetica. Radiusmed si Philips, cu sprijinul Societatii de Radiologie si Imagistica Medicala din Romania, doresc sa investeasca in pregatirea medicilor romani radiologi in utilizarea ultimelor tehnologii din domeniu”. a declarat Octavian Netcu, Director General Radiusmed.

Tomografie computerizata sau rezonanta magnetica?

“Notiuni de baza in imagistica prin rezonanta magnetica” este unul dintre cele mai importante cursuri in domeniul imagisticii prin rezonanta magnetica, la nivel international. Sustinut de doi lectori de renume, Catherine Westbrook si John Talbot, cursul este deja prezent in 12 tari de pe 4 continente. Catherine Westbrook este conferentiar si initiator al proiectului, absolventa a Facultatii Health&Social Care, Anglia Ruskin University Cambridge. John Talbot este, de asemenea, conferentiar in imagistica medicala in cadrul Institutului Health&Social Care, Anglia Ruskin University Cambridge. Fost medic Radiolog, Educatie si Cercetare la Oxford MRI, Oxford University, John Talbot detine un masterat in imagistica prin rezonanta magnetica si a profesat timp de 10 ani continuu in acest domeniu.

Cursul a obtinut acreditare din partea Colegiului Medicilor din Romania, iar participantii vor primi 24 de puncte EMC.

“Apreciem intiativa companiilor Radiusmed si Philips, parteneri traditionali ai Societatii de Radiologie si Imagistica din Romania. Avand in vedere complexitatea pregatirii unui medic radiolog in imagistica prin rezonanta magnetica, dorim ca acest curs sa fie organizat anual, pentru ca fiecare generatie de medici rezidenti sau specialisti sa poate avea acces la o instruire de inalt standard, sub indrumarea unor lectori renumiti in domeniu.”, spune Prof. Dr. Dragos Negru, Presedintele Societatii de Radiologie si Imagistica Medicala din Romania.

Pentru detalii suplimentare, posterul evenimentului il puteti gasi pe site-ul Societatii de Radiologie si Imagistica Medicala din Romania: http://www.srim.ro/html/pregatire_fset.html

(P) Clinica Phoenix: pentru siguranta ta si a familiei tale
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: