Setari Cookie-uri

Botoxul coboara in decolteu

Vrei sa recuperezi bustul atractiv fara a apela la operatie? Mai nou, medicii rezolva aceasta problema cu ajutorul botoxului, contra sumei de o mie de euro

botox Vrei sa recuperezi bustul atractiv fara a apela la operatie? Mai nou, medicii rezolva aceasta problema cu ajutorul botoxului, contra sumei de o mie de euro

Tratamentul, despre care doctorii spun ca e cea mai buna solutie pentru ocazii speciale, dureaza doar o jumatate de ora. Se recomanda insa sa nu devina un obicei, ci doar o solutie de ultim moment. De exemplu, proaspetelor mamici, cel mai posibil public tinta al inovatiei, li se impune sa astepte trei luni de la nastere, inainte de a incepe injectiile cu “Breastox”, relateaza Cotidianul, citand DailyMail.

Procedura consta in administrarea a 12 injectii cu Botox in muschii pectorali mici, dupa ce zona a fost in prealabil anesteziata cu o crema. Serul ingheata pectoralii, fortandu-i astfel pe ceilalti sa se intareasca, rezultand ridicarea bustului.

Printre rezultatele “Breastox” se numara si diminuarea ridurilor decolteului, cauzate fie de imbatranirea naturala a pielii, fie de expunerea fara masura la soare. Tehnica este recomandata cu precadere femeilor cu varste cuprinse intre 20 si 30 de ani, care prezinta la bust cupa A si B. Pentru ca tratamentul sa-si faca efectul este nevoie de doua saptamani, rezultatele fiind vizibile aproximativ trei luni, potrivit dr. Gwen Davies din cadrul clinicii “Transform's head of non-surgical treatments”

Citește și:

Sursa: 9am.ro

Citeste si alte articole pe 9am. Noi iti recomandam:

De ce ne ingrasam?

Topul celor mai bine platite job-uri fara studii superioare

Cat de vulnerabila este Romania in fata noii gripe

Vizionare placuta


Kudika
11 Noiembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.