Setari Cookie-uri

Healthy iti pune imunitatea in Concurs!

Healthy te invita la concurs in perioada 1-19 februarie. Influcid - pentru mentinerea sanatatii familiei tale!

Healthy te invita la concurs in perioada 1-19 februarie.

Influcid - pentru mentinerea sanatatii familiei tale!

Te simti din ce in ce mai slabit? Gripa si racela nu iti dau pace de ceva vreme incoace? Cei din familia ta sunt si ei expusi pericolului? Insemana ca sistemul tau imunitar este slabit si are nevoie imediat de intariri!

imunitate Influcid este o combinaţie de remedii homeopate cu acţiuni complementare, ce actionează asupra tuturor simptomelor răcelii şi stărilor gripale. Remediile homeopate sunt utilizate de mult timp în prevenţia şi/sau tratamentul bolilor infecţioase virale ale căilor respiratorii superioare(IVACRS).

Ultimele studii au aratat eficienţa într-un sistem model in vitro a Influcid contra unei tulpini standard de gripă pandemică A(H1N1). Activitatea medicamentului este exprimată în principal nu prin acţiune directă anti-virală, ci mai degrabă printr-o crestere a rezistentei celulare in fata agresiunii virale. Organismul are capacitatea să se apere mult mai bine, produsul fiind excelent în prevenţia stărilor gripale.

Citește și:

Forma farmaceutică uşor de administrat a Influcid conferă o prevenţie eficace, mai ales în cadrul grupurilor organizate de copii.

Participa la concurs raspunzand corect la intrebarea de mai jos si poti castiga un premiu oferit de Vavian Pharma. Fiecare premiu este in valoare de 90 ron si consta din: o geanta de umar si 2 pachete ceai pentru cresterea imunitatii.

Pentru ce este recomandat Influcid?

1.Prevenirea si tratarea racelior
2.Prevenirea si tratarea starilor gripale
3.Prevenirea si tratarea racelior si starilor gripale

Se vor lua in considerare NUMAI raspunsurile din acest topic (click pe "acest topic" pentru a intra in topicul concursului). Succes!

Vizionare placuta


Kudika
2 Februarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.