Setari Cookie-uri

(P)Invata sa te rasfeti: nu renunta la nimic din ceea ce iti poate oferi o clipa de bucurie in fiecare zi

Tendinta momentului este aceea de a incerca sa gasim echilibrul intre o viata activa, solicitanta si momentele noastre de liniste.

Tendinta momentului este aceea de a incerca sa gasim echilibrul intre o viata activa, solicitanta si momentele noastre de liniste.

Incearca sa iti faci timp pentru tine, transformand activitati care pasa mai ieri erau accidentale, in bune obiceiuri: o plimbare prin parc alaturi de prieteni sau familei, o plimbare cu bicicleta sau rolele, o intalnire cu prietenii pentru a comenta noutatile zilei sau pur si simplu alegand alimente care iti fac placere.

Fa-ti un obicei din a fugi mai devreme de la birou si opreste-te cateva ore in aer liber. Ia cu tine si chipsurile tale favorite, Chio Chips, pentru ca este oricand un rasfat binemeritat. Alege-le fara griji, pentru ca odata cu eliminarea conservantilor, colorantilor artificiali si potentiatorilor de aroma artificiali din reteta de fabricatie, chipsurile din cartofi Chio sunt acum mult mai aproape de natura. Astfel, produsele Chio Chips au devenit unicele de pe piata chipsurilor produse in Romania care nu folosesc glutamatul de sodiu, potentiatorul de gust artificial atat de raspandit in industria alimentara, acesta fiind inlocuit de drojdia de bere, un ingredient natural. Totodata, si colorantii artificiali si conservantii au fost inlocuiti cu variante naturale precum boia de ardei si, respectiv, sare.

Vizionare placuta


Kudika
22 Martie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.