Setari Cookie-uri

Centrul de Diagnostic si Tratament al Osteoporozei, Obezitatii si Bolilor Tiroidiene

Noul centru, deschis in cadrul Hyperclinicii MedLife Unirii, se alatura celorlalte cinci centre specializate operate de MedLife in Bucuresti

comunicat de presa

Noul centru, deschis in cadrul Hyperclinicii MedLife Unirii, se alatura celorlalte cinci centre specializate operate de MedLife in Bucuresti

Dupa deschiderea, in lunile martie-aprilie, a primului Centru de Excelenta in Gastroenterologie din mediul privat si a Centrului de Excelenta in Proctologie, MedLife inaugureaza Centrul de Diagnostic si Tratament al Osteoporozei, Obezitatii si Bolilor Tiroidiene – adresat tuturor persoanelor care sufera de afectiuni osteoporotice, tiroidiene sau de nutritie.

Centrul de Diagnostic si Tratament al Osteoporozei, Obezitatii si Bolilor Tiroidiene ofera posibilitatea de diagnostic, tratament si urmarire pentru un spectru larg de afectiuni din sfera endocrinologiei, reumatologiei, diabetului zaharat si nutritiei.

”Specialistii Centrului isi propun sa devina un sprijin real nu doar pentru femeile, ci si pentru barbatii afectati de osteoporoza, obezitate sau alte afectiuni endocrine. Pana nu demult, osteoporoza era privita ca o boala caracteristica femeii in varsta, insa in ultimii ani, aceasta afecteaza tot mai multe femei si barbati deopotriva. Statisticile arata ca in jur de 40% dintre femei si 15% dintre barbatii de varsta medie vor suferi o fractura osteoporotica in cursul vietii”, a declarat Nicolae Marcu, Director General MedLife.

Citește și:

Pentru a veni in sprijinul pacientilor care sufera de osteoporoza sau prezinta riscul de a dezvolta aceasta afectiune, Centrul de Diagnostic si Tratament al Osteoporozei, Obezitatii si Bolilor Tiroidiene pune la dispozitia acestora aparatul QDR Explorer – varful de gama folosit in osteodensitometria DXA. Acesta se bazeaza pe o tehnologie de ultima generatie, ce permite obtinerea unei imagini de o calitate superioara si o precizie deosebita. Aparatul combina valoarea clinica dovedita a masurarii densitatii osoase cu evaluarea fracturilor vertebrale (VFA). De asemenea, Centrul mizeaza pe o abordare interdisciplinara in tratamentul afectiunilor tiroidiene, bazata pe colaborarea cu departamentele de ginecologie, cadiologie, oftalmologie, imagistica (ecografie, radiologie) si laborator.

Centrul de Diagnostic si Tratament al Osteoporozei, Obezitatii si Bolilor Tiroidiene functioneaza ca unitate independenta in cadrul Hyperclinicii MedLife Unirii, iar reprezentantii MedLife se asteapta la un numar de 10.000 de pacienti pe an, aceştia urmand a fi deserviti de 12 cadre medicale. In prima luna de la deschidere, Centrul ofera reduceri speciale. Astfel, pentru efectuarea osteodensitometriei a trei segmente corporale, pacientii vor primi o consultatie gratuita.

Citește și:

In acest moment, reteaua de centre specializate MedLife include alte 5 unitati: Centrul de Psihiatrie si Psihoterapie MindCare, Centrul de Medicina Materno-Fetala, care include un Departament de Fertilizare in Vitro, Centrul de Fiziokinetoterapie si Recuperare Medicala, Centrul de Excelenta in Gastroenterologie si Centrul de Excelenta in Proctologie – toate localizate in Capitala.

Vizionare placuta


Kudika
19 Mai 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.