Setari Cookie-uri

Tabara in care copiii isi stabilesc singuri programul

Gradinita Bambi impreuna cu Centrul 2 FasTracKids si programul Gradinita IT organizeaza in perioada 28 iunie 30 iulie 2010 Vacanta de vara pe placul tau.

Comunicat de presa

Gradinita Bambi impreuna cu Centrul 2 FasTracKids si programul Gradinita IT organizeaza in perioada 28 iunie – 30 iulie 2010 “Vacanta de vara pe placul tau”.

Toata luna iulie este dedicata la Gradinita Bambi unor tabere de vara cu totul si cu totul aparte: cu orar la alegere. Este pentru prima data cand cei mici isi aleg activitatile dupa propriile dorinte si dintr-o gama foarte variata de programe: cursuri de engleza – intensiv, cu certificare la sfarsitul celor cinci saptamani, arte plastice (olarit, pictura, hand made, pictura pe sticla, creatie de papusi), program de informatica – Gradinita IT, FasTracKids, teatru de umbre, curs de gatit pentru o viata sanatoasa, inot, povesti, jocuri in aer liber.

Programul se va desfasura la Gradinita Bambi, locatie foarte usor accesibila si care ofera un mediu sigur de petrecere a timpului liber, sub atenta supraveghere a personalului specializat.

Citește și:

Taberele sunt pentru copii de 4-10 ani.

Informatii suplimentare pe www.bambistepbystep.ro.

Vizionare placuta


Kudika
31 Mai 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.