Setari Cookie-uri

Technogym, partener la Jocurile Olimpice pentru Tineret din Singapore

TechnoGym, liderul echipamentelor sportive, sprijina generatiile viitoare ca partener oficial al Jocurilor Olimpice de Tineret de la Singapore. Eveniment multisportiv, cultural si educativ, Jocurile Olimpice pentru Tineret se desfasoara in premiera timp de 12 zile, perioada in care se vor intrece cei mai talentati tineri sportivi din intreaga lume, cu vrsta cuprinsa intre 14 si 18 ani.

comunicat de presa

TechnoGym, liderul echipamentelor sportive, sprijina generatiile viitoare ca partener oficial al Jocurilor Olimpice de Tineret de la Singapore. Eveniment multisportiv, cultural si educativ, Jocurile Olimpice pentru Tineret se desfasoara in premiera timp de 12 zile, perioada in care se vor intrece cei mai talentati tineri sportivi din intreaga lume, cu vârsta cuprinsa intre 14 si 18 ani.

Acestia vor concura in cele 26 de discipline sportive, dar vor interactiona si cultural - educativ. Peste 3500 de sportivi, din 170 de tari, vor demonstra ca Jocurile Olimpice de Tineret nu reprezinta doar o versiune modesta a Jocurilor Olimpice. Un motiv in plus pentru ca pregatirea fizica a micilor sportivi sa fie una de nivel olimpic.

Dupa Sydney 2004, Atena 2004, Torino 2006 si Beijing 2008, Technogym este din nou furnizor oficial de echipament sportiv la un eveniment olimpic.

Anul acesta, la Singapore, Technogym va echipa o sala cu suprafata de1,000 m2, cu solutii profesionale de antrenament sportiv, care ii vor ajuta pe tinerii atleti sa isi imbunatateasca si sa isi mentina conditia fizica in timpul concursului. In acest sens, Technogym a creat zone diferite de antrenament:

• O zona cardio – Echipata cu Excite +, cea mai complexa linie cardiovasculara din lume. Cu 9 tipuri de echipamente, inclusiv noul echipament pentru intregul corp cu miscare laterala (Crossover), utilizatorii pot lucra partea superioara a corpului, partea inferioara, dar si muschii responsabili pentru miscarile laterale.

• O zona dedicata mobilitatii – gama Flexability, pentru stretching asistat si orientat spre rezultate, si Kinesis, un sistem bazat pe existenta unui cablu mobil pentru antrenament, care va permite utilizatorilor sa simuleze un numar infinit de miscari sportive specifice.

• O zona dedicata fortei – intreaga linie de echipamente Selection, noua linie Pure Strength si un spatiu vast, dedicat antrenamentelor cu greutati libere.

Pe parcursul celor 12 zile, Jocurile Olimpice pentru Tineret vor prezenta la nivel mondial munca asidua depusa de tinerii sportivi, inspirând lumea cu devotamentul si pasiunea lor. Si Technogym este inspirat de acesti sportivi – pasiunea si dorinta de a fi cel mai bun “ghideaza” designul echipamentelor si misiunea de a aduce starea de bine tuturor, atleti Olimpici si incepatori, deopotriva.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 August 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.