Setari Cookie-uri

Sensodyne Repair & Protect - cel mai bun produs nou de ingrijire personala in cadrul Premiilor Piata 2011

Noul Sensodyne Repair & Protect este o pasta de dinti inovatoare - identifica si repara zonele sensibile ale dintelui, folosind tehnologia revolutionara NovaMin, care are la baza minerale care se regasesc in structura naturala a dintelui - calciu si fosfor.

Comunicat de presa

In cadrul editiei 2011 a Premiilor Piata ale industriei bunurilor de larg consum, pasta de dinti Sensodyne Repair & Protect a primit distinctia de Cel mai bun produs nou la categoria "Produse de ingrijire personala".

Acest premiu este cu atat mai special, cu cat anul acesta, Sensodyne aniverseaza 50 de ani de inovatie si cercetare pe piata produselor dedicate dintilor sensibili. Aniversarea a fost marcata prin lansarea unui produs inovator, Sensodyne Repair & Protect, care se regaseste pe rafturile hipermarketurilor, supermarketurilor si farmaciilor din Romania din luna februarie 2011.

Noul Sensodyne Repair & Protect este o pasta de dinti inovatoare - identifica si repara zonele sensibile ale dintelui, folosind tehnologia revolutionara NovaMin, care are la baza minerale care se regasesc in structura naturala a dintelui - calciu si fosfor.

Folosit de doua ori pe zi, Sensodyne Repair&Protect repara permanent dentina expusa si reduce sensibilitatea dentara. In plus, asigura si beneficiile unei paste de dinti obisnuite: protectie completa, curatare si prospetime.

9 din 10 medici dentisti recomanda Sensodyne. Sensodyne este o gama completa, special creata pentru ingrijirea dintilor sensibili, care include atat pasta de dinti Sensodyne disponibila in mai multe variante de produs, cat si periute de dinti, apa de gura si ata dentara.

De ce au nevoie dintii nostri sa fie reparati si protejati?


Sub smaltul protector al dintelui se regaseste dentina, o structura poroasa alcatuita din milioane de canale micute denumite tubuli, care trec prin dinte pana la centru, acolo unde se regasesc nervii. Dentina este acoperita de smalt sau de gingie si nu ar trebui sa fie expusa. Majoritatea persoanelor ajung in situatia in care dentina este expusa, fie pentru ca gingiile se retrag, fie din cauza eroziunii dintilor, fie prin combinarea celor doua. Atunci cand dentina este expusa se creeaza zone sensibile. Odata dentina expusa, schimbarile de temperatura provocate de alimente si bauturi fierbinti sau reci fac ca fluidul din acesti pori micuti sa se dilate sau sa se contracte. Acest proces poate irita nervul si poate duce la aparitia durerii dintilor sensibili. Senzatia poate varia de la o mica intepatura, pana la o durere mai puternica care te fulgera.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.