Setari Cookie-uri

Primul medicament din portofoliul diviziei de cardiologie

“Am ales sa lansam Wenzell ca prim produs al diviziei noastre de cardiologie datorita eficientei sale in terapia unora dintre cele mai intalnite afectiuni din Romania, problemele cardiace si hipertensiunea arteriala, care se numara printre cele mai importante cauze ale mortalitatii in tara noastra”, declara Dr. Ana-Maria Budui, Product Manager in cadrul Romastru Trading.

Am ales sa lansam Wenzell ca prim produs al diviziei noastre de cardiologie datorita eficientei sale in terapia unora dintre cele mai intalnite afectiuni din Romania, problemele cardiace si hipertensiunea arteriala, care se numara printre cele mai importante cauze ale mortalitatii in tara noastra”, declara Dr. Ana-Maria Budui, Product Manager in cadrul Romastru Trading.


Produsul contine valsartan si este indicat in tratamentul diferitelor disfunctii de natura cardiaca, precum si in terapia post infarct. Astfel, Wenzell se administreaza in urmatoarele situatii:

• In tratamentul hipertensiunii arteriale esentiale.

• In cazul pacientilor stabili din punct de vedere clinic, care au suferit recent (intre o zi si 10 zile) un infarct miocardic si prezinta insuficienta cardiaca simptomatica sau disfunctie sistolica ventriculara stanga asimptomatica.

• In cazul insuficientei cardiace, atunci cand nu pot fi utilizati inhibitorii enzimei de conversie a angiotensinei (ECA).


”Peste 100.000 de pacienti au fost inclusi de-a lungul anilor in studii cu valsartan, iar rezultatele obtinute ne dau convingerea ca Wenzell isi va castiga rapid un loc important pe piata produselor destinate cardiologiei”, mai spune Dr. Ana-Maria Budui


In cazul fiecareia dintre afectiunile in al caror tratament se foloseste Wenzell, exista o serie de avantaje:

• In cazul hipertensiunii arteriale, un atu al acestui produs este ca poate fi utilizat si in asociere cu alte medicamente antihipertensive;

• In cazul pacientilor care au suferit recent un infarct miocardic, valsartanul poate fi utilizat si la pacientii tratati cu alte medicamente utilizate in tratamentul post-infarct miocardic, de exemplu trombolitice, acid acetilsalicilic, beta-blocante, statine si diuretice. Nu este recomandata asocierea cu inhibitorii ECA;

• In cazurile de insuficienta cardiaca, valsartanul poate fi administrat in asociere cu alte medicamente. Cu toate acestea, administrarea concomitenta a valsartanului cu un inhibitor ECA si un beta blocant nu este recomandata.


Tratamentul cu Wenzell nu este indicat copiilor cu varsta sub 18 ani, persoanelor care prezinta hipersensibilitate la substanta activa sau la oricare dintre excipienti, pacientilor care sufera de insuficienta hepatica severa, ciroza biliara si colestaza, precum si femeilor aflate in al doilea si al treilea trimestru de sarcina.



Comunicat de presa

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.