Setari Cookie-uri

(P) 7card te trimite la sport si distractie!

Benefit Seven introduce in Romania conceptul cardului unic de acces la o gama variata de activitati sportive. 7card este gandit special pentru angajatii companiilor din Romania, aducand beneficii reale de flexibilitate, diversitate si usurinta in utilizare.

Comunicat de presa

7card vine astfel in intampinarea tuturor celor care pun pret pe frumusete si sanatate. Fie ca este vorba despre fitness, aerobic, piscina, zumba, kangoo, fie ca prezinta mai mare interes dansurile, tenisul, fotbalul, pilatesul sau yoga, 7card ofera acces la peste 40 de sali de sport la pretul unui abonament pentru o singura sala. Vestea buna nu se opreste aici: reteaua este in continua expansiune!

Fie ca esti la birou, acasa sau in oras ai cel putin un loc in apropiere in care poti face miscare in functie de timpul tau liber. Nu mai depinzi de programul unei singure sali sau de traficul din oras ca sa ajungi la cursul de cycling sau la terenul de tenis. Programul 7card ofera acces oricand doresti la orice sala de sport din retea, ori de cate ori iti permite agenda, indiferent unde te afli!

De ce sa ai un abonament la o sala de fitness si altul la o scoala de dans, cand le poti avea pe toate – si mai multe de-atat – intr-un singur abonament? Prin programul 7card, poti face fitness, juca tenis, inota, dansa, alerga – poti incerca orice tip de activitate fizica ti se potriveste!

Citește și:

Avantajele unui astfel de abonament, al carui pret echivaleaza cu pretul unui abonament ce ofera acces la o singura sala de sport, sunt flexibilitatea si varietatea. Astfel, indiferent de zona in care se afla, utilizatorii au la dispozitie cel putin o sala de sport in care sa isi continue pregatirea fizica.In plus, partenerii afiliati Programului 7card acorda reduceri semnificative la serviciile oferite!

Cursuri de arta, servicii de infrumusetare, sesiuni spa, partide de paintball, plimbare cu motodeltaplanul sunt doar cateva dintre propunerile partenerilor afiliati, pentru care posesorul cardului beneficiaza de reduceri ale tarifelor obisnuite.

Printre companiile care ofera deja 7card angajatilor se numara Bancpost, BCR, BRD, Romtelecom, Vodafone, Deloitte, Ikea si altele.


Vizionare placuta


Kudika
7 Septembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.