Comunicat de presa

Păr hidratat, sănătos și ușor de pieptănat? Se poate!

Pe masura ce studiile au avansat, s-a aratat clar ca nu numai vinul este o sursa de resveratrol. Exista cateva surse de resveratrol, cum ar fi strugurii rosii, afinele, rodiile. In plus, acesta are efecte pozitive care nu se limiteaza la aparatul cardio-vascular.

Proprietatiile antioxidante ale strugurilor, solutia pentru o sanatate de fier!

Resveratrolul este o substanta antioxidanta, care a atras atentia specialistilor deoarece a parut sa dezlege, in buna parte, misterul "paradoxului francez".

Resveratrolul este un antioxidant continut cu precadere de strugurii rosii – atat in fruct cat si in coaja, ce are un efect mult mai puternic chiar decat unele vitamine sau decat beta-carotenul, atunci cand vine vorba despre intarirea organismului si lupta impotriva bolilor. Resveratrolul este unul din cei mai puternici antioxidanti cunoscuti pana in momentul de fata. Potrivit statisticilor, acesta este de 4-5 ori mai puternic decat beta-carotenul, de 50 de ori mai puternic decat Vitamina E si de 20 de ori mai puternic decat Vitamina C.

Concentratia de resveratrol nu este egala in cazul tuturor sortimentelor de struguri. Continutul difera in functie de locul unde strugurii au fost crescuti –climat rece sau cald, dar si de folosirea pesticidelor – fructele organice contin mai mult resveratrol.

Expunerea fructelor la o sursa de caldura duce la reducerea drastica a continutului de resveratrol precum si indepartarea cojii fruuctelor.

Cu toate acestea, trebuie sa intelegeti ca, pentru a beneficia de efectele resveratrolului, consumul de alimente bogate in resveratrol nu este suficient.

Suplimentele alimentare pe baza de resveratrol sunt indicate atat pentru copii cat si pentru adulti, ele avand indicatii terapeutice multiple.

Resveratrolul se regaseste, printre altele, in vinul rosu, afine si mure.


Gama Vita Grapes este alcatuita din produse cu proprietati antioxidante, oferite de extractele din seminte si pilita de struguri, bogate in resveratrol, substanta cu efecte benefice in mentinerea si intarirea sanatatii organismului nostru.

Strugurii - beneficii extraordinare pentru sanatate si frumusete
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: