Setari Cookie-uri

Primele carduri electronice nationale de sanatate sunt gata

Primele 215.000 de carduri electronice nationale de sanatate au fost produse. Termenul propus pentru tiparirea lor, sfarsitul lunii iulie, a fost respectat.

Comunicat de presa

Primele 215.000 de carduri electronice nationale de sanatate au fost produse. Termenul propus pentru tiparirea lor, sfarsitul lunii iulie, a fost respectat.

In perioada urmatoare, vor fi personalizate cel putin 50.000 de carduri zilnic. O echipa din cadrul Departamentului IT al CNAS genereaza si verifica datele necesare pentru personalizarea cardului electronic national de sanatate.

http://www.shutterstock.com/cat.mhtml?lang=en&search_source=search_form&search_tracking_id=tqrpw-STiEiwwVP-fZ3IIw&version=llv1&anyorall=all&safesearch=1&searchterm=card+health&search_group=&orient=&search_cat=&searchtermx=&photographer_name=&people_gender=&people_age=&people_ethnicity=&people_number=&commercial_ok=&color=&show_color_wheel=1#id=71673235&src=A0l5alSnRKstkcBP2tf-kw-1-1

Ne exprimam increderea ca partenerii nostri, CN Imprimeria Nationala SA, vor tipari si implicui cardurile cel putin in acelasi ritm, astfel incat pana la sfarsitul anului sa producem 7,5 milioane de carduri, conform contractului.

Cardul national electronic de sanatate este un proiect prioritar pentru Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, care aduce avantaje importante asiguratilor. In acelasi timp, acest proiect va contribui la cresterea transparentei si eficientei cheltuirii banului public in sistemul social al asigurarilor de sanatate”, a declarat presedintele CNAS, Cristian Busoi.

Citește și:

Health card photo@ Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
8 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.