(P) Forumul European al Obezitatii, la Bucuresti

EPODE International Network (EIN) si Fundatia PRAIS, initiatoarea miscarii nationale „Si eu traiesc sanatos!” - SETS organizeaza in perioada 16-18 octombrie, la Bucuresti, Forumul European al Obezitatii.

Comunicat de presa

Philippe Roux, Sef de unitate, DG pentru Sanatate si Consumatori, Comisia Europeana, Dr. Jean-Michel Borys, Director EPODE International Network, Dr. Joao Breda, Manager Program Nutritie, Activitate Fizica si Obezitate, Biroul Regional al OMS pentru Europa, vor fi printre vorbitorii de la Forum.

forumul obezitatii

Acestora li se vor alatura experti romani, precum Prof. Dr. Nicolae Hancu, Presedintele Consiliului Stiintific SETS si Gabriela Szabo - campioana olimpica la atletism.

“Este o mare oportunitate pentru Programele Bazate pe Comunitate si pentru numerosii factori de decizie ai acestora de a partaja bune practici, a propune solutii, a-si asuma angajamente in ceea ce priveste obezitatea si problemele asociate. Se estimeaza ca vor participa la eveniment peste 15 de Programe

Bazate pe Comunitate din Europa, impreuna cu peste 100 de profesionisti, cercetatori de top, reprezentanti guvernamentali si factori de decizie din mediul privat, care si-au asumat un angajament in ceea ce priveste prevenirea obezitatii”, a declarat Armando Barriguete, Presedinte EPODE International Network.
Primele doua zile vor fi dedicate sesiunilor de lucru, urmate de o sesiune plenara pe 18 octombrie care va reuni experti internationali si locali.

Kudika Tarot

In timpul sesiunii plenare, participantii vor obtine informatii cu privire la prevenirea obezitatii, rolul Programelor Bazate pe Comunitate in reducerea inegalitatilor din domeniul sanatatii, aspecte legate de dezvoltarea durabila si despre Parteneriatele Public-Privat”, a declarat Silvia Bucur, Presedinte Fundatia PRAIS.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
11 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri