Setari Cookie-uri

(P) Gelul cu cea mai mare concentratie de acid hialuronic

Considerat de specialisti ca fiind "cheia de la fantana tineretii", acidul hialuronic este tratamentul ideal de hidratare.

Comunicat de presa

Centrofarm si Plafar lanseaza pe piata din Romania un produs revolutionar, pentru ingrijirea si prevenirea imbatranirii pielii, care este disponibil incepand din luna octombrie in toate farmaciile Centrofarm si magazinele Plafar Retail. Sub forma de gel, produsul are un continut de 2% de acid hialuronic – cea mai mare concentratie la produsele de acest tip.

Pe langa acidul hialuronic gel 2% forte, in Centrofarm si Plafar este disponibila si varianta acid hialuronic comprimate 150mg. Ambele articole sunt comercializate sub brandul MaxiLife si sunt produse in Romania de producatorul de medicamente si suplimente alimentare Sintofarm SA.

Acidul hialuronic se gaseste in cantitati mari in organism si indeplineste mai multe functii benefice, printre care si acela de ”rezervor” pentru celulele pielii, ajutand la hidratare. Pe masura ce pielea imbatraneste, insa, scade si capacitatea organismului de a produce acid hialuronic, favorizand astfel aparitia artritei, afectiuni ale retinei ochiului, contractii musculare, hernii si imbatranirea prematura a pielii.

Citește și:

Considerat de specialisti ca fiind „cheia de la fantana tineretii”, acidul hialuronic este tratamentul ideal de hidratare. Cu un continut de 2% de acid hialuronic – cea mai mare concentratie la produsele de acest tip, acidul hialuronic gel 2% forte este alegerea perfecta pentru hidratarea intensiva a pielii, rectificand ridurile si conferind o structura ferma pielii. In plus, acidul hialuronic mentine elasticitatea si supletea cartilajelor, actionand ca un lubrifiant la nivelul articulatiilor de la genunchi si solduri.

Pe langa acidul hialuronic gel 2% forte, in farmaciile Centrofarm si in magazinele Plafar Retail se gaseste si varianta de acid hialuronic comprimate 150mg care te ajuta sa iti pastrezi pielea tonifiata si elastica, actionand din interior spre exterior, si sa previi artrita si osteoartrita. Persoanele care deja sufera de aceste afectiuni vor simti imediat o ameliorare, prin intermediul acestui tratament. Suplimentarea dozei de acid hialuronic va ajuta la reducerea inflamatiilor, stimularea cresterii tesaturilor conectante si a cartilajelor de la incheieturi.

Citește și:

Un flacon de acid hialuronic gel 2% forte poate fi achizitionat din farmaciile Centrofarm sau din magazinele Plafar Retail la pretul de 84 lei, iar o cutie de acid hialuronic comprimate 150mg poate fi achizitionata din farmaciile Centrofarm sau din magazinele Plafar Retail la pretul de 89 lei. Pentru o actiune eficienta, se recomanda ca cele doua forme sa fie consumate impreuna.

Foto front: depositphotos

Vizionare placuta


Kudika
31 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.