Setari Cookie-uri

(P) Ropharma lanseaza siteul dedicat exclusiv ingrijirii intime feminine

Problemele feminine nu trebuie sa mai constituie un subiect tabu, in special in contextul in care ingrijirea si igiena intima au o importanta definitorie in mentinerea sanatatii si starii generale de bine a oricarei femei.

Comunicat de presa

Tocmai de aceea, Ropharma a creat platforma www.sanatateintima.ro, in cadrul careia orice femeie se poate informa in legatura cu folosirea produselor potrivite nevoilor individuale si poate primi recomandari sau sfaturi din partea specialistilor Ropharma pentru afectiunile intime cu care se confrunta.

Sanatateintima.ro este un mediu deschis, dedicat femeilor, in care neclaritatile sunt dezbatute, sfaturile preluate din surse nesigure sunt demitizate, iar cele mai comune probleme isi primesc rezolvarea din partea specialistilor – toate acestea in jurul subiectului delicat al igienei intime feminine.

Site-ul lansat de Ropharma, www.sanatateintima.ro, este structurat convenabil in sectiuni de informare ce abordeaza teme variate, de la modalitati de ingrijire si contraceptie la infectiile zonei intime. Articolele au scopul de a stabili directii atent documentate in ceea ce priveste sanatatea feminina si sunt sustinute de o sectiune separata, in care sunt prezentate propunerile medicilor Ropharma in legatura cu produsele de ingrijire intima ale gamei Lady Health, adaptate nevoilor individuale feminine.

Citește și:

O alta categorie importanta pe care platforma www.sanatateintima.ro o include, este “Intreaba Specialistul”. Aceasta permite utilizatorilor sa afle recomandarile, sfaturile si raspunsurile la intrebarile delicate sau afectiunile intime cu care orice femeie se confrunta la un moment dat. Prin intermediul unui formular, pacientii virtuali interactioneaza in mod direct cu specialistii Ropharma, via e-mail, fara ca problemele abordate sa fie facute publice pe site, asigurandu-se astfel confidentialitatea. Medicii Ropharma reprezinta cele mai de incredere surse de informatii, datorita experientei in domeniu, cat si faptului ca acestia lucreaza zi de zi cu produsele si medicamentele destinate afectiunilor intime.

Sanatateintima.ro promoveaza igiena intima nu doar ca ritual de ingrijire, ci si ca modalitate de mentinere a sanatatii, prospetimii si de prevenire a afectiunilor ginecologice, intr-un mod cat mai natural. Astfel, solutia optima ce ofera actiune delicata si protectie eficienta a zonei intime, o reprezinta gama Lady Health – singurele produse din Romania pe baza de filtrat de iaurt probiotic, cu formula fara sapun ce echilibreaza pH-ul florei vaginale, reduce cu delicatete mirosul neplacut si protejeaza zona intima feminina.

Citește și:

Gama Lady Health cuprinde produse de ultima generatie, testate clinic, fabricate din ingrediente naturale, obtinute prin extragerea componentelor bioactive din laptele fermentat, modificat cu 2 tulpini de Lactobacillus atent selectionate si testate, identificate ca fiind benefice pentru sanatatea intima a femeii datorita proprietatilor unice de a reface flora vaginala. Acestea se gasesc sub forma de Lady Health Spray, Lady Health Gel, Lady Health Ser si Lady Health Spuma.

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.