Setari Cookie-uri

(P) Un glucometru care se potriveste stilului tau

Compania Roche Diabetes Care Romania a lansat glucometrul Accu-Chek Performa Nano, un dispozitiv de ultima generatie ce aduce inovatii atat in materie de tehnologie, cat si in materie de design.

Comunicat de presa

Noul glucometru vine in sprijinul persoanelor diagnosticate cu diabet si a celor care doresc o monitorizare constanta a glicemei ca preventie, fiind discret si imbunatatit cu instrumente inovatoare de control al diabetului: marcaje inainte si dupa masa, remindere personalizate, memorie de pana la 500 de rezultate, sistem de intepare atraumatic si acuratete a rezultatelor oferite.
Campanie inedita de lansare

Odata cu lansarea noului glucometru Accu-Check Performa Nano, Roche Diabetes Care Romania doreste sa atraga atentia asupra diabetului, a riscurilor determinate de aceasta afectiune in cazul declansarii ei, dar si a importantei controlului medical periodic si a testarii glicemiei in preventia diabetului.

Campania de comunicare a fost conceputa pornind de la numarul alarmant al persoanelor tinere din Romania diagnosticate cu diabet in ultimii ani. Acestea isi doresc sa fie mereu in pas cu ultimele tendinte in fashion si gadget-uri, dar in acelasi timp trebuie sa isi monitorizeze glicemia chiar daca sunt afectate de diabet, sau doar ca metoda de preventie. Astfel, a luat nastere proiectul „Style up the glucometer”, care a provocat 4 echipe de designeri romani si bloggeri de fashion sa se alature campaniei pentru a adauga o tusa de stil design-ului glucometrului Accu-Chek Performa Nano, care este un dispozitiv discret, modern si performant. Designerii implicati in proiect sunt Rhea Costa, Kinga Varga, Adrian Oianu si Lana, alaturi de bloggerii de fashion Ana Morodan, Dana Rogoz, Laszlo Nagy si Alex Moise. Echipele au creat huse moderne, specifice stilului lor definitoriu ca designer, astfel incat glucometrul Accu-Chek Performa Nano sa fie device-ul care are grija de glicemia ta si este in acelasi timp adaptat stilului fiecarui utilizator.

Citește și:

„Numarul tinerilor diagnosticati cu diabet in ultima perioada este din ce in ce mai mare, insa acestia trebuie sa stie ca diabetul nu este un subiect tabu. Faptul ca trebuie sa poarte in permanenta un glucometru la ei nu trebuie sa fie o bariera, mai ales ca pe piata exista deja dispozitive discrete, moderne si in acelasi timp performante, care se adapteaza stilului lor si ii ajuta sa gestioneze mult mai usor aceasta afectiune. Odata instalat in organism, diabetul nu dispare, insa poate fi tinut sub control prin automonitorizare si tratament si, desigur, il putem preveni actionand prin masurile corecte si apeland la un medic specialist” a declarat Dr. Simona Tivadar, medic primar diabet, nutritie si boli metabolice.

„Unul dintre motivele pentru care am lansat dispozitivul Accu-Chek Performa Nano prin acest proiect frumos „Style up the glucometer”, este pentru ca ne dorim sa ne adresam si unui segment de consumatori mai putin abordat - tinerii. Acum, atat cei care trebuie sa isi verifice glicemia de cateva ori pe zi, sau doar din cand in cand ca masura de preventie, pot vedea in noul glucometru Accu-chek Performa Nano, un accesoriu nelipsit din viata lor, un asistent personal in automonitorizarea glicemiei. Vrem sa le aratam tinerilor ca pot fi in pas cu moda si atunci cand vine vorba de sanatatea lor, nu doar in materie de haine, accesorii sau gadget-uri, pentru ca si sanatatea face parte din stilul care te defineste”, declara Andrei Foisor, Head of Diabetes Care al Roche Romania.

Citește și:

Prin intermediul brandului Accu-Chek, Roche Diabetes Care Romania aduce noi solutii pentru managementul diabetului, astfel incat persoanele diagnosticate cu diabet sa aiba parte de verificari ale glicemiei, mai comode si eficiente in fiecare zi.

Design si functii inovatoare

Glucometrul Accu-Chek Performa Nano a fost conceput cu un design deosebit, fiind discret si cu linii elegante pentru a fi mult mai usor de purtat si utilizat in orice moment. Performanta tehnologica completeaza designul glucometrului prin instrumente inovatoare. Astfel, glucometrul este dotat cu o memorie ce poate retine pana la 500 de rezultate, iar la intervale de 7, 14, 30 sau 90 de zile poate fi generat un grafic cu evolutia valorilor glicemice ce poate fi interpretat de medicul diabetolog.

De asemenea, glucometrul ofera 4 remindere personalizate, pentru a va aminti sa va monitorizati glicemia. Marcajele pre si post prandiale de care Accu-Chek Performa Nano beneficiaza sunt foarte importante atat pentru persoanele cu diabet cat si pentru medici. Acestea vor fi retinute in memoria glucometrului, astfel incat in fiecare luna pot fi verificate valorile medii ale glicemiei inainte si dupa masa si puteti adapta regimul alimentar pentru a va mentine valorile glicemice constante.

Citește și:

glucometru

Sistemul de intepare este unul atraumatic, avand un ac din titan, imbracat in silicon si taiat in 6 unghiuri diferite. Sistemul de declansare al intepatorului este conceput sa reduca la minim vibratiile acului, astfel incat intepatura este virtual nedureroasa. De asemenea, pentru generarea rezultatelor este necesara o picatura foarte mica de sange.

Diabetul, numit si boala secolului XXI, afecteaza de la an la an tot mai multi romani, iar situatia este cu atat mai alarmanta deoarece tot mai multi tineri sunt diagnosticati cu diabet de tip 2, numit in trecut „diabetul batranului”. Pricipalele cauze care duc la dezvoltarea acestei afectiuni sunt stresul, sedentarismul si alimentatia nesanatoasa.

Noul glucometru Accu-Chek Performa Nano este solutia optima pentru persoanele care au un stil de viata solicitant si doresc sa isi mentina glicemia in limitele normale. Produsul este adresat atat persoanelor care au diabet, cat si celor care isi doresc un control constant al glicemiei.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.