Setari Cookie-uri

Sa ne amintim ca sanatatea este importanta

Intr-o societate in care viata noastra se desfasoara cu o viteza ametitoare, absorbiti de grijile zilnice si de problemele minore, multi dintre noi uita ce este cu adevarat important.

Comunicat de presa

Intr-o societate in care viata noastra se desfasoara cu o viteza ametitoare, absorbiti de grijile zilnice si de problemele minore, multi dintre noi uita ce este cu adevarat important. Poate de aceea sau poate dintr-un alt motiv ce tine mai degraba de educatie sau obisnuinta, ne preocupa sanatatea noastra doar in situatii delicate, de necesitate acuta.

Prea putini sunt aceia interesati de preventie, prea putini pastreaza bani pentru zile negre. Cu toate acestea declaram sanatatea o prioritate! Si cu toate ca stim ce costuri semnificative presupun serviciile medicale de calitate pentru multi dintre noi, respectiv ce eforturi financiare implica un tratament medical corespunzator.

Solutii miraculoase care sa ne protejeze de riscul de imbolnavire sau accident nu exista. Exista insa solutii care ne ofera suport si pot asigura confortul financiar in situatiile deosebite cand costurile ar trebui sa fie ultima noastra grija.

Citește și:

Noua asigurare de sanatate de la AXA este o solutie gandita pentru a proteja sanatatea si viitor- ul fiecaruia dintre noi. Imbinand avantajele unui abonament cu cele ale unei asigurari de sanatate clasice, oferta AXA vine ca raspuns la nevoia de siguranta in fata problemelor de sanatate ale romanilor.

Asigurarea de sanatate AXA ofera acces la peste 600 de investigatii si tratamente medicale, acoperind totodata costurile de spitalizare pentru pana la 210 zile de spitalizare pe an sau inter- ventii chirurgicale in cazul unor operatii care pot fi efectuate oriunde in lume. Practic, persoana asigurata are independenta de a alege daca se va spitaliza sau opera la stat sau la o clinica privata, in tara sau in strainatate, avand siguranta acoperirii totale sau partiale a cheltuielilor necesare. Iar pentru cei care se tem de consecintele bolilor grave care, din pacate, pot aparea in viata oricui, exista si posibilitatea acoperirii tratamentului in cazul diagnosticarii cu una din cele 32 de boli grave incluse in oferta AXA.

Citește și:

Sa nu uitam, sanatatea este importanta si e bine sa ne asiguram ca, in caz de nevoie, exista un plan de protectie. Optiuni pentru a ne proteja sanatatea si viitorul exista.

Vizionare placuta


Kudika
18 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.