Comunicat de presa

Păr hidratat, sănătos și ușor de pieptănat? Se poate!

De la mijlocul lunii octombrie 2013, campania Modafen se desfasoara la TV si in farmacii din Bucuresti si din tara.

Dorind sa atragem atentia asupra importantei purtarii unor tinute vestimentare potrivite temperaturilor mai scazute, care sa arate foarte bine si sa fie la moda, dar care, in acelasi timp, sa asigure protectie impotriva capriciilor vremii, am pregatit in farmacii vitrine decorate cu tinute potrivite sezonului rece, create special de tineri designeri romani, cu mesajul „Modafen. Niciodata prea racita sa fii la moda’’. Pentru ca fiecare zi trebuie sa fie o ocazie sa arati si sa te simti bine!

De asemenea, am amplasat beauty cornere Modafen, unde specialistii ofera sfaturi referitor la cum sa infrunti sezonul rece intr-o forma cat mai buna, cu tenul ingrijit corespunzator si parul frumos si sanatos. Mesajul principal este „Modafen. Niciodata prea racita sa arati bine”.

Te invitam sa vizionezi spotul TV, care ruleaza pe cele mai importante posturi TV nationale (mixul de canale ales fiind unul relevant pentru target), si sa mergi in farmacii sa experimentezi live starea de spirit creata de Modafen!

Care este diferenta intre RACEALA si GRIPA?

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: