Comunicat de presa

Păr hidratat, sănătos și ușor de pieptănat? Se poate!

Campania derulata anul trecut a pornit de la un studiu, realizat in anul 2011, in Romania, care arata ca pana la 43% dintre femeile cu menstruatie alegeau sa foloseasca vata peste absorbant, in zilele delicate . In acest sens, Always a pus in discutie problema femeilor care faceau zilnic o alegere care le genera o stare constanta de nesiguranta si de disconfort si care incuraja o viata traita cu stres. Dupa campania de informare derulata, o parte semnificativa dintre femeile care alegeau sa foloseasca sistemul vata+absorbant, a renuntat la acest obicei, conform studiilor derulate de companie.

Anul acesta, in cadrul evenimentului de lansare a campaniei, realizat in formatul unui tabere de presa, Oana Cuzino, alaturi de invitatii sai, Mihaela Bilic, medic nutritionist, Laura Cosoi, actrita, Ruxandra Dumitrescu, medic ginecolog, Alina Cascaval, dermatolog, Alis Anagnostakis, coach, Daniela Iliescu, fitness trainer, au discutat despre alegerile potrivite, care pot incuraja un stil de viata sanatos, confortabil si de succes. De la igiena si sanatatea intima, la alimentatia potrivita zilelor delicate si chiar la confortul psihic al femeii, invitatii au contribuit la schitarea programului Always „5 Zile Fara Griji”, ce urmeaza sa fie lansat luna aceasta. Scopul programului este de a facilita intelegerea femeilor cu privire la schimbarile, provocarile si chiar la avantajele generate de menstruatie. Astfel, materialul consta intr-o serie de recomandari adresate femeilor, usor aplicabile in zilele delicate, dar replicabile in zilele obisnuite.

Oana Cuzino, ambasador al campaniei, spune: „Ma bucur sa fi facut parte dintr-o campanie care a avut un impact vizibil. Faptul ca, in urma demersului nostru amplu de informare si educare exista femei care au ales o viata mai sanatoasa si mai linistita, reprezinta un succes enorm pentru mine, ca ambasador, pentru femeile din Romania, dar si pentru expertii care s-au implicat activ in campanie. Ma alatur si in acest an demersului Always, alaturi de specialisti cu renume, cu scopul de a incuraja si de a informa in continuare femeile din Romania sa faca alegerile corecte pentru ele insele, prin realizarea programului «5 Zile Fara Griji».”

Absorbantul Always este o alegere care poate face viata femeilor mai usoara. Folosit singur, fara vata deasupra, Always Ultra ofera protectie de pana la 5 ori mai buna decat folosit in combinatie cu vata.

Always susţine accesul la educaţie de calitate pentru copiii din zonele vulnerabile, împreună cu Teach for Romania
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: