IMPRESIONANT: Un baietel de 11 ani bolnav de cancer SOCHEAZA intreaga lume prin gestul sau

IMPRESIONANT: Un baietel de 11 ani bolnav de cancer SOCHEAZA intreaga lume prin gestul sau

IMPRESIONANT: Ultima dorinta a unul baietel de 11 ani este un gest care te va face sa plangi!

Sursa: Garbo.ro

Cate dintre voi s-au gandit vreodata sa faca un asemenea gest? Cate dintre voi s-au gandit ca in eventualitatea in care soarta le va fi potrivnica vor alege sa ajute alti oameni aflati in suferinta sa isi gaseasca linistea si sa isi imbunatateasca sanatatea?

Cati dintre oamenii acestei planete ar face acest lucru? Cati si-ar dona organele daca viata le-ar fi curmata de catre o boala agresiva?

Cei de la Huffingtonpost.com impartasesc o poveste emotionanta pe care as vrea sa o facem cunoscuta cat mai multora dintre noi si sa invatam ceva din ea.

Liang Yaoyi este un baietel de 11 ani ce a fost diagnosticat cu o tumora canceroasa pe creier, tumora cu care a fost diagnosticat la varsta de 9 ani.

Liang s-a mutat Shenzhen pentru a-si continua studiile alaturi de sora si fratele lui. Intr-o zi oarecare, Liang acuza din senin stari de ameteala, iar in ziua imediat urmatoare nu isi mai putea misca picioarele asa cum o facea pana atunci. Sora lui l-a dus la spital pentru un control de rutina, insa Liang a aflat atunci ca sufera de o tumora letala.

Potrivit ShanghaiDaily.com Liang i-a spus mamei sale ca vrea sa fie un copil bun si sa isi doneze organele declaradu-i mamei sale ca "Am vazut multi oameni care fac fapte bun si mi se pare ca sunt oameni buni. Vreau si eu sa fiu un copil bun."

Foto: imgur.com

Ultima dorinta a lui Liang, un simplu copil de 11 ani, a fost aceea de a-si dona toate organele sanatoase pentru a putea ajuta alti copii sa isi imbunatateasca starea de sanatate.[...] Citeste continuarea...

Foto prima pagina: copil bolnav, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
19 Ianuarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri