Setari Cookie-uri

Ceaiurile vindecatoare. Infuzii si decocturi

Ceaiurile vindecatoare ne propune peste 100 de patologii, care pot fi tratate cu infuzii si decocturi.

Retrogradate la rangul de leacuri babesti, ceaiurile au totusi un potential curativ uitat de prea mult timp. Planta, in comparatie cu medicamentul numit clasic, prezinta avantajul unui numar mai mare de proprietati farmacologice, care permit tratarea mai multor simptome in acelasi timp. Ea actioneaza in profunzime, intr-o directie pur fiziologica, respectand astfel echilibrele interioare.

Ceaiurile vindecatoare ne propune peste 100 de patologii (abces dentar, anghina, digestie dificila, gripa, menstruatie dureroasa...), care pot fi tratate cu infuzii si decocturi, pentru fiecare dintre ele existand o formula de tratament general si/sau de aplicare locala, fie sub forma de bai de gura, de gargara, de comprese, fie sub forma de bai oculare, de instilatii nazale ii auriculare.

In continuare, autorul prezinta un catalog cu 159 de plante si proprietatile lor, moduri de utilizare, perioade de recoltare, indicatii si contraindicatii.

Citește și:

Cartea de fata, foarte practica, va ajuta sa dobanditi o cunoastere completa a plantelor si a puterilor lor terapeutice.

Doctorul Thierry Telphon este medic generalist, fitoterapeut, stabilit la Paris din 1989. El ocupa functia de secretar-adjunct in cadrul Societe Francaise d'Endobiogenie Medicale.

Cartea este disponibila pe site-ul Elefant.ro

Vizionare placuta


Kudika
23 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.