Aparatele dentare invizibile “Incognito” sunt un produs revolu■ionar de corectare a danturii.

O dantur─â perfect─â reprezint─â o dantur─â s─ân─âtoas─â

Potrivit speciali║tilor, “Incognito” oferŃ avantajele pe care un aparat ortodontic clasic nu le poate avea: pericolul formŃrii cariilor este cu mult redus, intrucat brake■ii sunt a║eza■i pe o zonŃ mai pu■in expusŃ la carii, in spatele din■ilor. Cel mai important este cŃ aparatul este complet ascuns vederii, astfel sarmele ║i plŃcu■ele sunt de domeniul trecutului, iar timpul de purtare se poate scurta.

Inventatorul acestui aparat, medicul de origine germanŃ Dirk Wiechmann, a pus la punct aceastŃ tehnologie inovativŃ care se folose║te de proiectarea pe calculator, astfel incat aparatul se muleazŃ perfect pe spatele din■ilor. Pacientului ii sunt garantate confortul ║i precizia unui aparat de calitate superioarŃ.

„In urmŃ cu ca■iva ani ridicam neputincio║i din umeri cand pacien■ii doreau sŃ-║i indrepte din■ii, prin mecanisme mai pu■in vizibile. Mul■i pacien■i au renun■at cu dezamŃgire la visul de a avea zambetul mult dorit, plŃcu■ele ║i sarmuli■ele le ║tirbeau autoritatea profesionalŃ. InsŃ tehnologia a avansat, noii brake■i “Incognito” permit folosirea unui aparat dentar confortabil ║i invizibil. Greu de crezut? Din fericire le port ║i eu ║i a║teptŃrile mi-au fost depŃ║ite”, - spune dr. Iana DilŃ, medicul specialist ortodont care a urmat stagiul de pregŃtire in clinica germanŃ care de■ine patentul acestei inven■ii. Dr. Iana DilŃ are peste un an de experien■Ń in montarea acestor aparate invizibile.

Informatii oferite de clinica Dent Estet

Dintii strambi, mai scumpi decat un aparat dentar
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: