Setari Cookie-uri

Aparat dentar invizibil

Aparatele dentare invizibile "Incognito" sunt un produs revoluionar de corectare a danturii.

Aparatele dentare invizibile “Incognito” sunt un produs revoluionar de corectare a danturii.

Potrivit specialitilor, “Incognito” ofer avantajele pe care un aparat ortodontic clasic nu le poate avea: pericolul formrii cariilor este cu mult redus, intrucat brakeii sunt aezai pe o zon mai puin expus la carii, in spatele dinilor. Cel mai important este c aparatul este complet ascuns vederii, astfel sarmele i plcuele sunt de domeniul trecutului, iar timpul de purtare se poate scurta.

Inventatorul acestui aparat, medicul de origine german Dirk Wiechmann, a pus la punct aceast tehnologie inovativ care se folosete de proiectarea pe calculator, astfel incat aparatul se muleaz perfect pe spatele dinilor. Pacientului ii sunt garantate confortul i precizia unui aparat de calitate superioar.

„In urm cu caiva ani ridicam neputincioi din umeri cand pacienii doreau s-i indrepte dinii, prin mecanisme mai puin vizibile. Muli pacieni au renunat cu dezamgire la visul de a avea zambetul mult dorit, plcuele i sarmuliele le tirbeau autoritatea profesional. Ins tehnologia a avansat, noii brakei “Incognito” permit folosirea unui aparat dentar confortabil i invizibil. Greu de crezut? Din fericire le port i eu i ateptrile mi-au fost depite”, - spune dr. Iana Dil, medicul specialist ortodont care a urmat stagiul de pregtire in clinica german care deine patentul acestei invenii. Dr. Iana Dil are peste un an de experien in montarea acestor aparate invizibile.

Informatii oferite de clinica Dent Estet
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Iunie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.