Setari Cookie-uri

Tratarea cicatricilor post-acneice

Incepand din acest an, persoanele care se confrunta cu cicatrici profunde datorate acneei pot beneficia de un tratament eficient de reconstructie a pielii cu ajutorul unui nou tip de laser. Noua metoda non-chirurgicala nu implica suferinta sau ingrijiri speciale, pacientul putandu-si relua activitatile zilnice imediat dupa efectuarea tratamentului.

Incepand din acest an, persoanele care se confrunt cu cicatrici profunde datorate acneei pot beneficia de un tratament eficient de reconstrucie a pielii cu ajutorul laserului Fraxel. Noua metod non-chirurgical nu implic suferin sau ingrijiri speciale, pacientul putandu-i relua activitile zilnice imediat dup efectuarea tratamentului.

“Acneea afecteaz aproximativ 95% din populaie intr-un anumit moment al existenei i nu ine cont de varst, sex, culoarea pielii sau etnie”, spun specialitii. Pacienii suferinzi de acnee sunt ingrijorai de posibilitatea rmanerii cu cicatrici pe fa, stigmat al bolii prin care au trecut i din acest motiv muli dezvolt depresie i se simt ostracizai.

“Acneea afecteaz tineri i aduli deopotriv cauzand mult durere psihic, stare de nesiguran, sentimente de inferioritate i frustrare. Cicatricile de acnee reprezint complicaia cea mai de temut datorit improbabilitii ameliorrii aspectului acestora in timp.” a declarat Dr. Mihaela Leventer.

“Acneea creeaz ingrijorare datorit evoluiei prelungite, dar pacienii trebuie s tie c metodele de tratament in domeniu au evoluat enorm. Ultima inovaie in domeniul medicinei estetice, laserul Fraxel, este acum disponibil in Romania i aduce mai aproape de pacienii romani o tehnic deja consacrat la nivel mondial, pentru vindecarea cicatricilor dobandite in urma acneei” a adugat Dr. Mihaela Leventer.

Fraxel folosete lumina fracionat, care ajut la modificarea in profunzime a dermului, generand noi celule care repar esutul deteriorat i care amelioreaz structura pielii, fr a fi necesar intervenia chirurgical.

Metoda este non-invaziv i spre deosebire de alte tratamente nu necesit pregtire special, perioad recuperatorie i restricii majore, dup efectuarea a patru - ase edine obinandu-se o piele nou uniform colorat i catifelat in proporie de 75%. Imbuntirea continu inc un an i jumtate de la incheierea terapiei pentru c celulele au nevoie de timp ca s se maturizeze, iar rezultatele obinute sunt definitive i nu trectoare, ca in procedurile estetice de umplere.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 August 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.