Setari Cookie-uri

Compania Richter Gedeon a organizat in perioada 15-16 noiembrie un training dedicat contraceptiei

Trainingul a avut loc la Poiana Brasov, a fost sustinut de medicul specialist primar Dr.Vlad Gheorghita, face parte din campania de informare initiata de catre Richter la inceputul anului 2007 si s-a adresat atat presei, cat si cititoarelor

Compania Richter Gedeon, liderul de pia in Romania pe vanzrile de contraceptive orale, a organizat un training dedicat contracepiei, in perioada 15-16 Noiembrie 2007, la Poiana Braov. Cursul a fost susinut de Dr.Vlad Gheorghi, medic primar in obstetric-ginecologie, specialist in planificare familial i sexologie medical.

Cursul a fost adresat reprezentantelor mass-media, dar i cititoarelor publicaiilor participante. Principalele subiecte dezbtute au fost fiziologia ciclului menstrual i a sarcinii, modalitile de apariie a sarcinii, toate metodele de contracepie, incluzand contracepia hormonal i principalele ipoteze false legate de aceasta.

“Intrucat mass-media este una dintre principalele surse de informaie la care apeleaz majoritatea femeilor, uneori fr a consulta un doctor, am considerat c un astfel de curs este necesar pentru a ne asigura c sunt transmise ctre reprezentanii mass-media i, implicit, ctre publicul larg informaii relevante i, mai ales, veridice”, a spus Viorel iei, Brand Manager Richter Gedeon.

Cursul s-a bucurat de un interes deosebit in randul participantelor, cele mai apreciate subiecte fiind cele legate de metodele moderne de contracepie, in special cele referitoare pilula contraceptiv combinat.

Proiectul iniiat de Richter Gedeon este o continuare a campaniei de informare asupra contracepiei pe care compania o deruleaz in 2007, alturi de programul “Zona intim” desfurat in iulie anul acesta. Pe lang aceast aciune, compania Richter Gedeon a mai derulat i deruleaz in continuare o campanie ampl de informare prin care a ofer gratuit femeilor care apeleaz la pilulele contraceptive un beep-er care s le reaminteasc acestora in fiecare zi c este timpul s ii ia pastila, eliminand in acest fel orice surpriz neplcut.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Noiembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.