Setari Cookie-uri

Sebastian a fost externat

Sambata, 24 noiembrie 2007, la ora 11:00, copilul familiei Lungu, Sebastian, a fost externat din sectia de pediatrie a Spitalului Life Memorial Hospital.

Sambata, 24 noiembrie 2007, la ora 11:00, copilul familiei Lungu, Sebastian, a fost externat din secia de pediatrie a Spitalului Life Memorial Hospital. La externare copilul era echilibrat, fr febr, fr vrsturi, fr diaree i cu toleran digestiv bun pentru preparatul dietetic administrat, in cantitile i la ritmul de administrare actual.

Medicii care l-au ingrijit precizeaz c nivelul cantitii de aliment administrat pe sond in prezent este suficient pentru acoperirea nevoilor bazale de lichide, de calorii i nutrimente ale copilului.

“Problemele digestive pentru care a fost internat copilul familiei Lungu in urm cu o sptman in cadrul spitalului Life Memorial au fost rezolvate. Acum, copilul nu mai necesit suplimentarea hranei prin perfuzie i a revenit la situaia de dinaintea internrii, fiind hrnit permanent prin sond. Suferina neurologic cronic preexistent a copilului nu a fcut obiectul tratamentului in cursul internrii i nu ne putem pronuna cu privire la acest aspect”, a declarat Dr. Emil Tomescu, Coordonatorul compartimentului de pediatrie al Spitalului Life Memorial.

Copilul a fost internat in spitalul Life Memorial sambt, 17 noiembrie, intrucat prezenta febr ridicat, vrsturi i diaree, manifestri derulate pe fondul unei suferine neurologice cronice. Cauza manifestrilor acute a fost identificat rapid ca fiind o infecie cu “Rotavirus”, care provoac astfel de efecte i care este frecvent. Procesul infecios a incetat in urm cu trei zile, iar in ultima perioad medicii s-au concentrat pe normalizarea toleranei gastrice a copilului care timp de o sptman a fost hrnit prin sond i perfuzie.

Pe parcursul celor 7 zile de internare, copilul a fost sub ingrijirea celor trei medici pediatri ai seciei de pediatrie ai spitalului Life Memorial: Dr. Raluca Ceau, Dr. Anca Cochino i Dr. Emil Tomescu, Coordonatorul compartimentului de pediatrie. Spitalul Life Memorial este singurul spital privat acreditat din ar cu secie de pediatrie.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Noiembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.