Setari Cookie-uri

Noutati pentru tratarea celulitei

In Romania a aparut un nou aparat medical profesional care lupta impotriva celulitei, Duolith. Acesta este cea mai recenta descoperire privind remodelarea corporala si reducerea pachetului adipos si are la baza principiul undei de soc, folosita pentru prima data in medicina estetica.

In România a aparut un nou aparat medical profesional care lupt împotriva celulitei, Duolith. Acesta este cea mai recent descoperire privind remodelarea corporal i reducerea pachetului adipos i are la baz principiul undei de oc, folosit pentru prima dat în medicina estetic.

Duolith se adreseaz atât persoanelor a cror piele este afectat de celulit, cât i sportivilor care au nevoie de recuperare medical rapid. Tratamentul cu acest aparat medical profesional este unul rapid, uor, care nu necesit anestezie i nici spitalizare, fiind extrem de eficient, pacientele din alte ri ludându-se, la doar ase edine, cu o micorare vizibil a dimensiunilor pachetului adipos. Tratamentul cu Duolith duce astfel la o remodelare corporal vizibil, fr durere i fr efecte secundare.

“Folosirea undelor sonore în medicin este veche i fiecare dintre noi cunoate beneficiile lor pentru c a apelat mcar o dat în via la o ecografie. Mai nou, aparate care folosesc ultrasunetul focusat pot sparge pietrele de la nivelul rinichilor pentru ca acestea s se elimine mai uor. De aici nu a mai fost decât un pas pân la dezvoltarea aparatelor pentru tratamentul depozitelor adipoase nedorite”, a declarat Dr. Mihaela Leventer, Medic Primar Dermatolog la Clinica DERMASTYLE.

Cura terapeutic necesit între 6 i 20 de edine, a câte 10-20 de minute, în funcie de gradul de afectare a zonei tratate. Pentru rezultate rapide i de lung durat este recomandat ca tratamentul cu undele de oc s fie aplicat de 3 ori pe sptmân, o lun de zile fiind suficient pentru a câtiga lupta împotriva celulitei.



Pân acum undele de oc au mai fost folosite în domeniul urologiei, neurologiei, angiologiei, stomatologiei, medicinei veterinare i kinetoterapiei. Din 2008 undele de oc vor fi utilizate cu succes i în medicina estetic din România, prin intermediul clinicii DERMASTYLE.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Februarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.