Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!
Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!

GALA TopMedici 2008, organizat de ctre publicaia online „TopMedici”, a decernat premiile de excelen în medicin, pentru anul 2007, premii ce rspltesc devotamentul i profesionalismul unor personaliti de valoare incontestabil. Au fost prezeni la manifestare cei mai buni medici din ar, care se bucur de un renume binemeritat. De fapt, evenimentul a constituit o adevrat sear a liderilor, pentru promovarea, la nivelul de vizibilitate social pe care îl merit, a elitei medicinei româneti, a acelor profesioniti în mâinile crora ne încredinm sntatea.

Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]

Gala TopMedici 2008 s-a bucurat de asemenea, de prezena domnului Eugen Nicolescu, ministrul Sntii.

Selecia laureailor Galei TopMedici 2008 a fost luat în discuie, la jumtatea lunii ianuarie, de ctre un consiliu consultativ compus din Acad. Prof. Dr. Constantin Popa, Prof. Dr. Florin Bdulescu, Prof. Dr. Ioanel Sinescu, Prof. Dr. Adrian Streinu Cercel, Prof. Dr. Dan Tulbure. Manifestarea a beneficiat astfel de girul competenei în domeniu, apelând la excepionali cunosctori ai sistemului de sntate.

Lista laureailor îi cuprinde pe Prof. Dr. Simona Fica, Prof. Dr. Constantin Arion, Prof. Dr. Alexandru Bucur, Prof. Dr. Leon Dnil, Prof. Dr. Clin Giurcneanu, Prof. Dr. Bogdan Marinescu, Prof. Dr. Ion Socoteanu, Prof. Dr. Paul Stoicescu, Prof. Dr. Ioan Lascr, Conf. Dr. Radu Mihilescu.

Festivitatea de premiere a culminat cu „Trofeul TopMedici”, care, la aceast a doua ediie a GALEI TopMedici, i-a fost atribuit Prof. Dr. Ion Georgescu. Pentru acordarea acestui trofeu, consiliul consultativ a luat în calcul rezultatele votului online, vot care s-a derulat timp de trei sptmîni pe www.topmedici.ro.

Pentru al doilea an consecutiv, sponsorul GALEI TopMedici a fost Pfizer, lider mondial în domeniul farmaceutic.

Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: