Setari Cookie-uri

Extract de guarana pentru ingrijirea buzelor - fa un gest nobil

The Body Shop lanseaz pe 27 martie mpreun cu MTV campania „Move your lips”, prin vnzarea untului cu extract de Guarana pentru buze (ediie limitat, pre 29,00 lei). Toate fondurile strnse din vnzarea produsului vor merge ctre Staying Alive Foundation, organizaie de caritate nfiinat de MTV Network International. Organizaia va folosi banii pentru a atrage atenia asupra pericolului pe care l reprezint HIV i SIDA i pentru a preveni transmiterea virusului HIV n rndul tinerilor.

The Body Shop lanseaz pe 27 martie împreun cu MTV campania „Move your lips”, prin vânzarea untului cu extract de Guarana pentru buze (ediie limitat, pre 29,00 lei). Toate fondurile strânse din vânzarea produsului vor merge ctre Staying Alive Foundation, organizaie de caritate înfiinat de MTV Network International. Organizaia va folosi banii pentru a atrage atenia asupra pericolului pe care îl reprezint HIV i SIDA i pentru a preveni transmiterea virusului HIV în rândul tinerilor.

Ai crede c ie nu i se poate întâmpla asta. Anul trecut peste 5 milioane de persoane au fost diagnosticate cu HIV. ocant, aproape jumtate dintre ei erau tineri cu vârsta sub 25 ani.

Untul cu extract de guarana, în ediie limitat, conine o formul unic ce reface nivelul optim de hidratare i protejeaz buzele delicate. În plus, conine extract de guarana din Bazinul Amazonian din Brazilia. Guarana este binecunoscut pentru proprietile sale stimulative i pentru cele de antioxidant natural. i pentru ca hidratarea s fie complet untul conine unt de Shea din Ghana i cear de albine din Zambia, dou ingrediente aprovizionate prin programul unic de comer comunitar dezvoltat de The Body Shop de peste 20 ani.

MTV va susine campania „Move your lips” prin difuzarea de spoturi în toat reeaua sa, ctre 508 milioane de telespectatori din 160 ri, pentru a educa tinerii cu privire la virusul HIV i la SIDA.

Organizaia Staying Alive Foundation este dedicat luptei împotriva stigmatului i a discriminrii i încurajeaz tinerii s se protejeze împotriva HIV/SIDA. MTV i The Body Shop au strâns pân în prezent £430,000 pentru Staying Alive Foundation. Fondurile au mers ctre Staying Alive Foundation Awards care a sponsorizat 85 de persoane ce fac eforturi susinute pentru educarea semenilor lor convingându-i s se gândeasc la HIV/SIDA.

Pentru a schimba ceva, vorbii despre HIV/SIDA, cea mai mare epidemie a lumii în care trim! Vizitai site-ul www.moveyourlips.com i magazinele The Body Shop pentru a afla mai multe despre campanie! Cumprând untul de buze Guarana Lip Butter putei contribui la schimbarea în bine a unor viei din lumea întreag!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.