Setari Cookie-uri

Modeleaza-ti corpul fara bisturiu

Interventiile medicale noninvazive castiga tot mai mult teren in ultimii ani in Romania, dovada fiind cresterea numarului de solicitari pentru astfel de tratamente de remodelare corporala si in randul pacientilor romani.

Interveniile medicale noninvazive câtig tot mai mult teren în ultimii ani în România, dovad fiind creterea numrului de solicitri pentru astfel de tratamente de remodelare corporal i în rândul pacienilor români, conform unor statistici efectuate în ultimul an de ctre clinica privat de dermatologie chirurgical DERMASTYLE.

Spre deosebire de clasicele saloane de înfrumuseare, care folosesc tehnici cosmetologice, noile tehnologii ale medicinii estetice înlocuiesc cu succes proceduri chirurgicale precum liftingul, lipoaspiraia sau abdominoplastia. În plus, clinica DERMASTYLE utilizeaz aparatur medical profesional de ultim generaie, iar specialitii si pot recomanda tratamentul potrivit nevoilor fiecrui pacient, în urma unei consultaii complexe.

Cea mai recent descoperire privind remodelarea corporal i recuperarea fizic, Duolith, pune în prim plan undele de oc, care se distribuie ca un evantai prin piele pân la aproximativ 2 cm. Rezultatele sunt vizibile în doar cîteva edinte, fr durere i fr efecte secundare. Astfel, noul aparat medical profesional Duolith, folosit în exclusivitate în clinica DERMASTYLE, se adreseaz atât femeilor, cât i sportivilor de performan, care au nevoie de recuperare medical i care sufer de întinderi, contracturi sau spasme musculare.

“De la introducerea în cadrul Clinicii DERMASTYLE a tratamentelor noninvazive de reducere a esutului adipos i de rezolvare a altor probleme cutanate, am observat o cretere spectaculoas a numrului de persoane care apeleaz la acest gen de tratament. Acest fapt demonstreaz c i în România este urmat tendina de migrare dinspre interveniile chirugicale spre proceduri de înfrumuseare profesionale care nu presupun anestezie, durere sau repaos. Tendina a fost observat i în Statele Unite ale Americii, unde procedurile tip lifting, lipoaspiraie sau abdominoplastie au sczut cu pân la 30%, în favoarea noilor tehnici noninvazive.”, a declarat Dr. Mihaela Leventer, directorul clinicii DERMASTYLE.

Dac pân acum câiva ani estetica se realiza în România strict prin intervenie chirurgical sau tratamente cosmetice, intervenii care de cele mai multe ori nu ofer rezultatele dorite, aparatura medical de ultim generaie garanteaz acum obinerea unor îmbuntiri semnificative, chiar i dup prima edin de tratament.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Aprilie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.