Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba
Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

Studii de specialitate, citate de compania farmaceuticŃ Gedeon Richter România, au demonstrat cŃ afec■iunile musculo-scheletale (printre care sindromul dureros lombar, care ocupŃ o propor■ie importantŃ) reprezintŃ principala cauzŃ a concediului medical neplŃtit în Marea Britanie. Astfel, pe lângŃ apari■ia unui disconfort fizic, durerile de spate (cea mai comunŃ formŃ de exprimare a sindromului dureros lombar) afecteazŃ ║i buzunarele britanicilor, fiind rŃspunzŃtoare pentru costurile economice foarte mari suportate de popula■ie.

Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!

Sedentarismul, obezitatea, precum ║i pozi■ia necorespunzŃtoare pe scaunul de la birou sau din ma║inŃ sunt principalii factori rŃspunzŃtori de apari■ia durerilor lombare. Un procent important din popula■ia mondialŃ se confruntŃ cu durerile de spate, care pot apŃrea accidental sau pot fi rezultatul unui proces lent, mai îndelungat. O pozi■ie incorectŃ mŃre║te efortul mu║chilor spatelui ║i presiunea asupra discurilor vertebrelor, acest lucru dŃunând spatelui chiar mai mult decât statul în picioare.

Pentru a ne bucura de o via■Ń fŃrŃ durere, compania Gedeon Richter vine cu o solu■ie de tratament eficient împotriva durerilor lombare, Mydocalm, unicul miorelaxant cu ac■iune centralŃ fŃrŃ efect sedativ. DatoritŃ proprietŃ■ilor sale, Mydocalm ac■ioneazŃ asupra spasmului muscular ║i a durerii, relaxând musculatura, fŃrŃ a avea însŃ un efect sedativ, fiind astfel indicat mai ales persoanelor active.

Studiile efectuate de-a lungul a 30 de ani pe un e║antion foarte mare de pacien■i au eviden■iat rapiditatea recuperŃrii în urma acestui tratament, o eficacitate superioarŃ, precum ║i prevenirea cronicizŃrii acestor afec■iuni în cazul în care tratamentul este început în faza incipientŃ a bolii.

În acela║i timp, tratamentul cu Mydocalm prezintŃ o eficacitate doveditŃ în combaterea cre║terii patologice a tonusului musculaturii striate scheletice.

Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promo╚Ťii]
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: