Setari Cookie-uri

Durere... neplatita

Studii de specialitate au demonstrat ca afectiunile musculo-scheletale (printre care sindromul dureros lombar, care ocupa o proportie importanta) reprezinta principala cauza a concediului medical neplatit n Marea Britanie. Astfel, pe langa aparitia unui disconfort fizic, durerile de spate (cea mai comuna form de exprimare a sindromului dureros lombar) afecteaza si buzunarele britanicilor, fiind raspunzatoare pentru costurile economice foarte mari suportate de populatie.

Studii de specialitate, citate de compania farmaceutic Gedeon Richter România, au demonstrat c afeciunile musculo-scheletale (printre care sindromul dureros lombar, care ocup o proporie important) reprezint principala cauz a concediului medical nepltit în Marea Britanie. Astfel, pe lâng apariia unui disconfort fizic, durerile de spate (cea mai comun form de exprimare a sindromului dureros lombar) afecteaz i buzunarele britanicilor, fiind rspunztoare pentru costurile economice foarte mari suportate de populaie.

Sedentarismul, obezitatea, precum i poziia necorespunztoare pe scaunul de la birou sau din main sunt principalii factori rspunztori de apariia durerilor lombare. Un procent important din populaia mondial se confrunt cu durerile de spate, care pot aprea accidental sau pot fi rezultatul unui proces lent, mai îndelungat. O poziie incorect mrete efortul muchilor spatelui i presiunea asupra discurilor vertebrelor, acest lucru dunând spatelui chiar mai mult decât statul în picioare.

Pentru a ne bucura de o via fr durere, compania Gedeon Richter vine cu o soluie de tratament eficient împotriva durerilor lombare, Mydocalm, unicul miorelaxant cu aciune central fr efect sedativ. Datorit proprietilor sale, Mydocalm acioneaz asupra spasmului muscular i a durerii, relaxând musculatura, fr a avea îns un efect sedativ, fiind astfel indicat mai ales persoanelor active.

Studiile efectuate de-a lungul a 30 de ani pe un eantion foarte mare de pacieni au evideniat rapiditatea recuperrii în urma acestui tratament, o eficacitate superioar, precum i prevenirea cronicizrii acestor afeciuni în cazul în care tratamentul este început în faza incipient a bolii.

În acelai timp, tratamentul cu Mydocalm prezint o eficacitate dovedit în combaterea creterii patologice a tonusului musculaturii striate scheletice.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Aprilie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.