Setari Cookie-uri

Sportul, o alegere valoroasa pentru o viata sanatoasa

Grupul Alexandrion si Comitetul Olimpic si Sportiv Roman invita bucurestenii sa se inscrie la crosul äZiua Olimpicaö si sa demonstreze, in acest mod, ca sportul este o alegere valoroasa pentru o viata sanatoasa.

Grupul Alexandrion si Comitetul Olimpic si Sportiv Roman invita bucurestenii sa se inscrie la crosul „Ziua Olimpica” si sa demonstreze, in acest mod, ca sportul este o alegere valoroasa pentru o viata sanatoasa.

Crosul va avea loc vineri, 6 iunie 2008, incepand cu ora 10.00 in Parcul Tineretului. Pot participa persoane de toate varstele, femei, barbati, copii, persoane cu dizabilitati, sportivi de performanta sau amatori. Acestia vor fi raspatiti pentru participare, iar Alexandrion Group, aaturi de organizatori, va oferi premii celor mai buni dintre alergatori.

„Credem cu arie in sport ca motor al unui mod de viata mai sanatos, si de aceea suntem mandri sa fim parteneri ai Comitetului Olimpic si Sportiv Roman in organizarea si sustinerea crosului „Ziua Olimpica” de la Bucuresti”, spune Andreea Rotaru, Director Executiv al Fundatiei Alexandrion Group.

Citește și:

Bucurestiul este printre primele orase din tara in care se desfaaoara Crosul „Ziua Olimpica”. Seria de crosuri din cadrul proiectului amplu „Luna Olimpica” a fost deschisa pe 25 mai in Timisoara iar in urmatoarele saptamani se vor desfasura competitii in alte 28 de localitati. La start vor fi prezente personalitati din lumea sportului precum: Violeta Beclea, Laura Badea Carlescu. În 2007, la competitie au participat peste 800 de bucuresteni si pentru prima data au luat startul si 2 persoane din strainatate.

Creat pentru celebrarea miscarii si ca indemn pentru practicarea sportului, „Ziua Olimpica” este un cros cu traditie, organizat anual de Academia Olimpica Romana, o institutie a Comitetului Olimpic si Sportiv Roman. Anul trecut, crosul a fost organizat in 31 de judete din toata tara si Municipiul Bucuresti si a adunat la start peste 15.000 de participanti.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Iunie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.