Setari Cookie-uri

Pentru educatia copilului tau

De 1 iunie, 141 de nou nascuti si mamicile lor au sarbatorit ziua copilului alaturi de Sensiblu. Dintre acestia, 7 erau in primele ore de viata, nascuti chiar de 1 iunie. Eroii sanatatii Sensiman si Sensiwoman au tinut sa le fie alaturi micutilor inca din primele momente de viata pentru a le transmite prin super-puterile lor sfaturi sanatoase. Mamicile din maternitatea Filantropia si Spitalul Clinic Dr. I. Canatacuzino au fost felicitate de sensieroi si au primit cadouri sanatoase care ii vor ajuta pe cei mici sa creasca puternici si intelepti.

De 1 iunie, 141 de nou nascuti si mamicile lor au sarbatorit ziua copilului alaturi de Sensiblu. Dintre acestia, 7 erau in primele ore de viata, nascuti chiar de 1 iunie. Eroii sanatatii Sensiman si Sensiwoman au tinut sa le fie alaturi micutilor inca din primele momente de viata pentru a le transmite prin super-puterile lor sfaturi sanatoase. Mamicile din maternitatea Filantropia si Spitalul Clinic “Dr. I. Canatacuzino” au fost felicitate de sensieroi si au primit cadouri sanatoase care ii vor ajuta pe cei mici sa creasca puternici si intelepti.

Dupa vizita la cele 2 maternitati din Bucuresti traseul eroilor a continuat in 3 farmacii Sensiblu unde si-au dat din timp intalnire cu cei mici. Peste 1000 de copii au venit pentru a afla secretele eroilor in lupta cu virusurile si microbii. Eroii au dat in dar celor mici si armele necesare pentru a fi sanatosi: dintozorul (pasta si periuta de dinti) si flu-fluzorul (servetele de unica folosinta). Nu au lipsit nici tricourile de supereroi si un comic-book cu aventurile lui Sensiman si Sensiwoman.

Citește și:

“Ne-am dorit sa fim alaturi de proaspetele mamici si de micutii lor inca din primele momente de viata pentru a le ura multa sanatate si pentru a sarbatori primul 1 iunie asa cum se cuvine cu: baloane, cadouri si personaje dragi lor. Speram ca sfaturile noastre sanatoase sa-i ajute in cresterea micutilor, iar intalnirea cu eroii sa fie o amintire frumoasa pentru cei mici.” spune Claudiu Opran, Director General Sensiblu.

Surprizele pentru cei mici continua pe site-ul www.vreausafiusupererou.ro unde cei care s-au fotografiat cu eroii si au postat poza pe site pot castiga super-sensi-premii. Tot pe site, copiii pot lupta in permanenta impotriva armatei de germeni si microbi condusi de Virusolino, pot afla povestea celor doi sensieroi, dar si secretele unei vieti sanatoase.

Eroii Sensiman si Sensiwoman nu sunt la prima intalnire cu cei mici. Anul trecut in noiembrie-decembrie au strabatut scolile din tara pentru a le vorbi copiilor din clasele I-IV despre importanta sanatatii si au oferit sfaturi despre cum sa se mentina sanatosi.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Iunie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.