Setari Cookie-uri

Mentineti silueta cu suplimente alimentare naturale

Carbon Plus Diet are efect anti-balonare si reechilibreaza flora intestinala (care poate fi compromisa printr-o alimentatie neechilibrata) prin continutul sau de carbune vegetal, fenicul, musetel, complex de vitamine B1, B2 si B6 si Lactobacilius sporogenes. O cutie contine 36 de capsule.

Carbon Plus Diet, Extra Digest si Bioferment sunt suplimente alimentare naturale. Realizate pe baza extractelor din plante, produsele contin nutrienti si vitamine necesare aducerii unui aport important organismului in efortul de mentinere a unei stari generale de bine si a siluetei.

Carbon Plus Diet are efect anti-balonare si reechilibreaza flora intestinala (care poate fi compromisa printr-o alimentatie neechilibrata) prin continutul sau de carbune vegetal, fenicul, musetel, complex de vitamine B1, B2 si B6 si Lactobacilius sporogenes. O cutie contine 36 de capsule.

Extra Digest are un efect important asupra imbunatatirii tranzitului digestiv si a asimilarii de substante nutritive. In acelasi timp Extra Digest reduce cefaleea si somnolenta prin continutul sau bogat in vitamine si nutrienti. Pentru a putea fi folosit in siguranta si de catre persoanele cu un organism sensibil, produsul nu contine lactoza. O cutie contine 36 de capsule.

Citește și:

Bioferment are o actiune integrala multipla asupra organismului, echilibreaza flora intestinala si nivelul lipidelor si imbunatateste asimilarea substantelor nutritive prin conţinutul sau bogat in fibre vegetale, fermenti naturali, vitamine si Lactobacilius sporogenes. O cutie conţine 24 de capsule.
Toate aceste produse pot fi gasite exclusiv in farmacii.

“Preocuparea pentru sanatate, precum si obtinerea si mentinerea siluetei castiga din ce in ce mai mult teren in Romania, mai ales in perioada verii. In primul rand, este esential sa ai un ritm de viata sanatos si o alimentatie corecta. Pe langa toate acestea, un ajutor important il primesti de la suplimentele alimentare naturale care te ajuta sa iti reglezi metabolismului si tranzitului intestinal,” spune Mihnea Raducu, Brand Manager Mediplus.

Citește și:

Femeia moderna traieste intr-o lume dinamica dominata de stres, mese neregulate si ore peste program. In acest context se naste nevoia ei permanenta de a-si pastra silueta si a-si fortifia organismul. Mediplus vine in ajutorul ei, si ii dedica www.mereuinforma.ro, un site de unde utilizatoarea poate sa isi extraga toate informatiile de care are nevoie pentru a fi in forma: controlul greutatii, digestie, diete sanatoase sau rolul plantelor si al vitaminelor. Tot aici ea poate afla totul despre Carbon Plus Diet, Extra Digest si Bioferment si felul in care aceste produse o pot sustine in demersul ei de obtinere si mentinere a unei siluete de invidiat.

Carbon Plus Diet, Extra Digest si Bioferment sunt produse de catre Face Laboratori S.p.A. Italia si sunt importate si distribuite în Romania de catre Mediplus Exim SRL. Mediplus va lansa treptat, pe parcursul acestui an, si alte suplimente alimentare naturale care vor incerca sa aduca solutii la diferitele probleme de sanatate ale zilelor noastre (insomniile, afectiuni ale gatului si intarirea parului si a unghiilor).

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Iunie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.