Setari Cookie-uri

Estetica fara bisturiu

Aflata la granita dintre estetica si dermatologie, dermocosmetica procedurala este cea mai noua descoperire privind reintinerirea tenului, ducand la reducerea semnificativ a ridurilor si putand fi folosita in ingrijirea tenului acneic, precum si in ameliorarea problemelor cuperozice.

Aflata la granita dintre estetica si dermatologie, dermocosmetica procedurala este cea mai noua descoperire privind reintinerirea tenului, ducand la reducerea semnificativã a ridurilor si putand fi folosita in ingrijirea tenului acneic, precum si in ameliorarea problemelor cuperozice.

Dermocosmetica procedurala este o tehnica revolutionara in domeniul medicinii estetice, care asigura rezultate spectaculoase, inca de la prima sedinta. Efectele vizibile sunt imediate, supletea si elasticitatea dermului fiind redate si mentinute pentru o perioada de 3-4 saptamani, limita de viata a ciclului celular. Ameliorarea cutelor vizibile la nivelul pielii este cu atat mai spectaculoasa cu cat persoana care recurge la aceasta solutie are un derm mai imbatranit, aceasta recomandand-o ca solutie ideala pentru persoanele mature, ca alternativa la interventiile chirurgicale clasice.

Citește și:

Procedeul folosit in premiera in clinica Dermastyle are la baza dermabraziunea, metoda noninvaziva de infrumusetare, care permite o ingrijire cutanata activa, energica, fara durere, ace, perioada de recuperare sau anestezie. Cea mai noua inventie in medicina estetica apeleaza la ajutorul unor aparate de ultima generatie pentru a realiza dermabraziunea umeda controlata, în detrimentul gomajului. În plus, aceastã terapie modernã foloseste ultrasunetele pentru a introduce in piele produsul cosmetic sau medical dorit. În functie de caz, dermocosmetica procedurala (DCP) poate utiliza fie aparate de radiofrecventa pentru densificarea celulelor din derm, fie proceduri de vasoconstrictie si de calmare a reactiei inflamatorii cutanate.

“Spre deosebire de ingrijirea cosmetica clasica, care asigura gomajul, emolierea si hidratarea pielii, neavand voie sa schimbe functia celulara, dermocosmetica procedurala intervine activ asupra calitatilor fizice si biologice ale pielii. Aceasta operatiune se efectueaza doar in prezenta unui medic specialist, care apeleaza la ajutorul unor aparate profesioniste de dermabraziune, radiofrecventa sau sonoforeza, în combinatie cu diferite creme sau tratamente folosite în cosmetica sau pentru uz medical. Efectul este vizibil imediat, iar tehnica face minuni, în special la nivelul tenului cu un grad pronuntat de ridare”, a declarat Dr. Mihaela Leventer, Medic Primar Dermatolog la Clinica DERMASTYLE.

Citește și:

În functie de nevoile pacientului sedinþele de dermocosmetica procedurala (DCP) pot fi repetate în tratamente seriate sau pot fi realizate în mod aleator, în scopul mentinerii rezultatelor spectaculoase. O sedinta dureazã 45 de minute, nu necesita recuperare, iar rezultatele sunt permanente pentru o perioada de 3 saptamani. Pretul unui astfel de tratament este de 500 RON.

Vizionare placuta


Kudika
31 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.