Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!
Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!

Comunicat de presa

Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!

Pentru ca este important sa vedem care sunt semnele care trebuie sa ne dea de banuit in legatura cu sanatatea implantului dentar, am stat de vorba cu dr. Ligia Muntianu, conferentiar doctor, medic stomatolog Smile Focus.

”Accidentele biologice se refera la modificarea structurilor biologice, a tesuturilor care fac parte din campul protetic. Astfel accidentele biologice privesc: mucoasa fixa de la nivelul zonei de sprijin, mucoasa fixa cheratinizata din jurul implanturilor si tesutul osos periimplantar”.

Sa vedem care sunt simptomele care ar trebui sa ne trimita de urgenta in cabinetul medicului stomatolog.

1. semne de inflamatie - aspect eritematos cu sau fara edem inflamator important
2. sangerare
3. supuratie
4. dehiscenta tesutului moale
5. atrofia substratului osos peri implantar
6. zone de hiperplazie de mucoasa in jurul implanturilor sau a mucoasei fixe

”Semnele de inflamatie se insotesc de eritem, cu sau fara edem, se datoreaza unei igiene nesatisfacatoare, cu acumulare de placa bacteriana. Se poate insoti de sangerare mai importanta sau nu, in functie de amploarea inflamatiei", explica medicul stomatolog, dr. Ligia Muntianu.

In concluzie, pentru a ne asigura ca implantul dentar nu ne va face probleme, trebuie sa avem in vedere cateva aspecte foarte importante. ”Monitorizarea constanta prin prezentarea la control si igienizarea ajuta la succesul tratamentului, cresc longevitatea si rata de supravietuire a implanturilor in cavitatea bucala si ajuta la prevenirea accidentelor si complicatiilor reabilitarilor pe implanturi.”, conchide conf. dr. Ligia Muntianu.

Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: