Setari Cookie-uri

Cel mai rapid sistem de albire a dintilor

Un tratament complet de albire dureaza 10 zile, cate 30-60 de minute/zi, iar culoarea obtinuta ramane stabila pana la 2 ani.

Kit-ul Opalescence treswhite Supreme contine 10 gutiere preformate, care se adapteaza perfect arcadelor dentare si nu necesita amprentarea in cabinet si nici crearea unor gutiere individuale.

Rezultat a 13 ani de inovatie, Opalescence trèswhite Supreme contine doua tipuri de gel: cel de albire, cu 10% peroxid de oxigen (H2O2), si un gel-bariera, care, aplicat pe marginea gingivala, protejeaza tesuturile moi. Actiunea de albire este completata de fluorul si nitratul de potasiu din compozitia gelului, care asigura rezultate remarcabile.
Un tratament complet de albire dureaza 10 zile, cate 30-60 de minute/zi, iar culoarea obtinuta ramane stabila pana la 2 ani.

Gutierele performante, realizate dintr-un material subtire, moale si flexibil, se pozitioneaza usor pe dantura, de la un molar la celalalt. Stabilitatea lor crescuta, ca si cantatea de gel cu care sunt umplute, permit ca periajul de la sfarsitul fiecarei sesiuni de albire sa fie simplu si rapid. Gutierele treswhite Supreme sunt atat de subtiri, transparente si flexibile incat pot fi purtate oricand si oriunde, fara ca cineva sa le observe.

Citește și:

Opalescence trèswhite Supreme asigura o albire rapida, protejand in acelasi timp smaltul dintilor si este disponibil in 3 variante: cu aroma de pepene, menta si piersica.

Sistemul de albire a dintilor Opalescence trèswhite Supreme poate fi comandat atat on-line, accesand site-ul www.treswhitesupreme.ro cat si direct de la importator – DIVIODENT SRL, Str. Gr. Romniceanu, nr. 31.

Pret recomandat pentru un tratament complet de albire a dintilor (10 perechi de gutiere) - 211 RON (fara taxe postale).

Vizionare placuta


Kudika
30 Iunie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.