Setari Cookie-uri

Poti primi anticonceptionale gratuit!

Femeile din clasele sociale defavorizate, cele din mediul rural, studentele si nu in ultimul rand orice femeie care declara ca are un venit mic si nu isi permite sa-si cumpere lunar anticonceptionale, beneficiaza din partea statului de anticonceptionale gratuite. Este suficient sa te duci la o clinica de planning familial, sau chiar la mediculd e familie pentru a primi anticonceptionale gratis! Contraceptia nu este mai scumpa decat un avort, ci este gratuita!

Femeile din clasele sociale defavorizate, cele din mediul rural, studentele si nu in ultimul rand orice femeie care declara ca are un venit mic si nu isi permite sa cumpere lunar anticonceptionale, beneficiaza din partea statului de anticonceptionale gratuite. Este suficient sa te duci la o clinica de planning familial, sau chiar la mediculd e familie pentru a primi anticonceptionale gratis!

Distribuirea gratuita a anticonceptionalelor este rezultat al contributiei parteneriatului Initiativa pentru Sanatatea Familiei din Romania (ISFR), derulat de catre Ministerul Sanatatii Publice si Institutul de Cercetare si Formare JSI, cu finantare din partea Guvernului S.U.A., prin Agentia Statelor Unite pentru Dezvoltare Internationala (USAID).

Contraceptia nu este mai scumpa decat un avort, ci este gratuita!

Pentru mai multe informatii despre contraceptie viziteaza www.dragostefaragriji.ro sau suna la linia telefonica gratuita 0800150150, la capatul careia iti vor raspunde medici specialisti de planificare medicala.

Adreseaza-te medicului specialist (medic ginecolog, medic de planificare familiala, medic de familie) pentru a beneficia de o consultatie personalizata!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Septembrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.