Setari Cookie-uri

Slabeste rapid - 6 alimente care ard grasinile

O serie de alimente sunt considerate a fi utile in procesul de eliminare a tesutului adispos.

Iaurtul


Iaurtul natural, fara aditivi si fara zaharuri (cititi eticheta) este un aliment foarte sanatos, contine foarte putine calorii, cateva grasimi bune si regleaza tranzitul intestinal.

Condimentele


Condimentele au foarte putine calorii si totodata sunt foarte tonice. Cresc metabolismul, intensifica digestia, accelereaza arderile si contribuie atat la slabire, cat si la mentinerea sanatatii.


Sunt bogate in vitamine, minerale si substante antioxidante, avand astfel un rol tonic si pentru sistemul imunitar caruia ii mentine functia.

Legumele


Legumele contin fibre, minerale si vitamine, insa putine calorii. Foarte multe cure de slabire folosesc legumele ca element principal si de lunga durata.

Pestele


Pestele contine acizii grasi omega 3 si omega 6, singurii care au capacitatea de a scoate grasimile din depozite. Fara acesti acizi grasimile nu sunt mobilizate. Se recomanda sa mancati peste preparat in orice mod mai putin prajit. Puteti consuma cat peste doriti, se considera ca nu se poate consuma atat de mult peste cat sa faca rau.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.