Setari Cookie-uri

Dieta Dukan: rezultate si jurnal de bord

Cronica unui dezastru – o dieta care mi-a dat peste cap tot metabolismul, mi-a starnit pofta de mancare intr-o masura infernala si NU m-a ajutat sa slabesc (in mare parte presupun ca motivul este ca incercam sa slabesc sub greutatea mea medical-corecta. Pe de alta parte sa nu-mi spuna mie cineva ca printesa Kate avea un IMC normal…).

Dieta Dukan: rezultate pe zile

ziua 0 – 60 kg

ziua 1, 2 - Nimic notabil. Nu-mi place carnea, nu-mi place iaurtul 0.1% si altceva n-am voie sa mananc. Mi-e foame cam tot timpul, dar ma ajuta ca am voie sa mestec ori de cate ori poftesc fara nicio remuscare sau rusine. Numai ca nu-mi place ce mestesc.

ziua 3 – Ma urc pe pereti de foame dar nadajduiesc ca pana diseara am sa intru in cetoacidoza si imi va fi inhibat centrul foamei. Am slabit cam 500 g ceea ce nu ma incanta foarte tare fiindca realizez ca e doar apa. Totusi, m-am mai dezumflat (facusem o burtica de graviduta in 2 luni care arata oribil). As omori pentru un strop de urda, dar n-am voie. Imi amintesc sfatul principal din dieta “nu trisa, mai bine mananca mai mult din ce ai voie decat putin din ce nu ai voie”. Sunt un om nefericit cu toata carnea asta. Singura mea alinare sunt iaurturile tnuva 0.1% grasime despre care credeam ca sunt oribile, dar s-au dovedit a fi comestibile si ficaciorii de pui la cuptor de la care mi s-a cam acrit. Dar mergem inainte.

Citește și:

Dieta Dukan rezultate ziua 4 - 59.4 kg

In continuare nemultumita de greutatea mea. Speram sa inceapa macar cu 58, chiar daca era 58.9 kg. Stiu ca-s nebuna si incalc orice principiu pe care il promovez. Dar am intrat intr-un episod de disperare si simt ca pur si simplu toata viata mea se invarte in jurul cantarului. Promit solemn ca este ultima dieta pe care o voi mai tine in viata mea. Ca am sa slabesc acum, apoi am sa ma mentin cu o alimentatie sanatoasa. Plus ca acum fac sport, ma hidratez corespunzator. Sunt ca la carte!

Azi am descoperit ca am voie branza. Slaba. Dar branza. Nici nu aveam in plan sa manac branza grasa. Imi dau lacrimile de fericire.

Ma duc la Billa si imi cumpar de toate: jumatate de kg de urda (pe care o rad pana seara), cottage cheese (bio ca are mai putine lipide decat cea normala), branzica dietetica de 5 feluri, copanele de pui la rotisor si ficaciori de pui. Nu le mananc pe toate azi, dar oricum trebuie sa va spun ca mananc in cantitati imense. Stiu ca nu se absoarbe mai nimic, ca e risipa curata. Dar cam o data pe ora ma izbeste o foame de nemasurat si ma pacalesc cu ceva. Vorba vine “ma pacalesc” fiindca atunci cand vine vorba de mancare, nu ma pacaleste nimeni.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.