Setari Cookie-uri

Dieta Dukan: rezultate si jurnal de bord

Cronica unui dezastru – o dieta care mi-a dat peste cap tot metabolismul, mi-a starnit pofta de mancare intr-o masura infernala si NU m-a ajutat sa slabesc (in mare parte presupun ca motivul este ca incercam sa slabesc sub greutatea mea medical-corecta. Pe de alta parte sa nu-mi spuna mie cineva ca printesa Kate avea un IMC normal…).

Pana seara intru in keto, ori cel putin asa cred pentru ca mi se domoleste senzatia constanta de foame si ma simt plina de energie.

Pana acum, ziua 3 a fost cea mai grea. Dar poate spun asta pentru ca astazi am descoperit ca pot manca branzica si mi-a facut ziua frumoasa. Mor de nerabdare sa ma cantaresc maine. Imi doresc infinit de mult sa fi slabit. Vreau sa fiu slaba, vreau, vreau!

Observ ca pun sare in aproape tot. Adica peste branza si peste carne, ca in iaurt ar fi cam ciudat. E destul de neobisnuit pentru mine, care nu adaug sare niciodata. Dar e probabil din cauza ca mancarea nu-mi place si nu are niciun gust. O fi si vreo reactie secundara a corpului meu la hiper-mega aportul proteic pe care i-l ofer. Pe de-o parte ma tem sa nu retin 3 tone de apa. Pe de alta parte nu ma preocupa retentia de apa de obicei. Si pe a treia parte, judecand dupa frecventa drumurilor la baie si dupa cele 7 tone de apa pe care le beau, nu cred ca retin apa. Ah, cat p-aci sa uit! Aportul crescut de proteine pur si simplu cere apa! Ti-e sete si ti-e sete rau chiar daca nu esti obsinuit sa bei apa. E un moment bun sa iti formezi obiceiul celor 2 l de apa pe zi. Eu, care il aveam, am ajuns pe la 4-5. Si e destul de obositor sa beau atat de multa apa :) .
Citește și:

dieta dukan rezultate

Sursa foto: WerbeFabrik, Pixabay.com

ziua 5 59.4 kg Dezamagita. De ce nu slabesc? Imi vine sa renunt dar inca mai sper.

ziua 6 59.1 kg. de azi mananc si legume si sper sa slabesc mai mult

Ziua 7: Salata cu salata. Sunt fericita. Sper sa si slabesc. Pare prea frumos sa fie adevarat. Am mancat si branzeturi mai grase de 0 sau urda, dar incerc sa nu fac excese. Azi am facut cardio vizitand Casa Poporului.

ziua 9 (9 mai) 58.7 kg. Se putea mai rau… cred.

Dukan over!

E inutil si teribil de neplacut, cel putin pentru cei carora nu le place carnea sau orice tip de alimentatie proteo-lipidica.

ziua 10: am mancat numai fructe. Mi-era prea dor de ele!

ziua 11: 58.3 kg

Dieta Dukan rezultate ziua 12

Cat p-aci sa dau coltul. Am mancat cereale, ceea ce ar fi trebuit sa ma faca fericita. Din pacate insa, mi s-a facut foarte foarte rau. Ce-i drept, am rontait cam multe cereale. Insa n-am mancat in niciun caz suficient de mult cat sa justifice nivelul de rau care mi-a fost. Ma suspectez de colon iritabil sau intoleranta la vreun tip de cereala. Porumbul e primul suspect. Doamne, nu-mi lua glutenul te rog!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.