Setari Cookie-uri

6 Semne ca ai probleme cu dieta

Dietele, preparatele din comert sarace in vitamine si dulciurile ne priveaza de anumiti nutrienti esentiali si totodata aduc un exces de substante daunatoare sanatatii.

Semne la nivelul pielii

Cum iti poti da seama daca ai o alimentatie corecta?

In general o dieta potrivita este strans legata de sanatate. Atunci cand alimentatia aleasa sau dieta iti cauzeaza anumite probleme de sanatate, este clar ca trebuie sa iei masuri. Cel mai in masura sa te sfatuiasca este un nutritionist, acesta iti poate face o dieta echilibrata in functie de stilul tau de viata.

6 semne ca ai probleme cu mancarea

Semne la nivelul pielii

Pielea uscata, care se descuameaza, mai ales la nivelul partii dorsale a palmelor sau la nivelul tenului – reprezinta un semn ca din dieta ta lipsesc fructele si legumele consumate crude, proaspete. Incearca sa mananci zilnic fructe si legume crude si vei vedea ca aceste probleme dispar.

Tenul gras si in general pielea grasa reprezinta un semn ca mancati prea multa carne, in special prajita, carne de porc sau sub forma de mezeluri. Pielea grasa se vede cel mai bine la nivelul tenului, acesta fiind cu mult sebum. De asemenea si parul se ingrasa repede pentru ca si pielea capului prezinta acelasi exces de grasime.

Aparitia acelor “puncte de grasime” este semn ca ai colesterolul prea mare! Acestea sunt mai evidente la nivelul fetei si reprezinta modificari in corp in urma unei alimentatii total nepotrivite pentru tine. Iti recomandam chiar sa consulti un medic si sa faci analizele uzuale pentru a incepe sa controlezi grasimile din sange.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Iulie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.