Setari Cookie-uri

Care sunt urmarile unui avort? - FH

Ideea de avort sau ucidere a unui copil ianintea dezvoltarii sale totale a ridicat numeroase discutii atat de natura morala, cat si religioasa sau chiar de politica.

Crisclau07 a pierdut sansa de a face un copil: "Daca e posibil sa nu se faca avort ... stai si analizeaza ce e mai important. Spun din experienta .. am facut aceast aprostie, au trecut 7 ani, nu mai pot avea copii si plang mereu din cauza asta. Am facut si tiroida si sunt depresiva ptr ca ma gandesc numai la ce am facut. Daca as putea sa dau timpul inapoi..... dar nu se poate. Sa dea Dumnezeu sa ai putearea sa nu faci avort. Ia in calcul toate variantele numai pe asta nu."

Rylury spune: "Un avort poate avea urmari fizice doar daca nu este facut corect...daca un medic bun face chiuretajul corect nu va fi nicio problema...
Cat despre urmarile psihice...asta tine numai de prietena ta... Sa ne anunti cum au evoulat lucrurile!"

Voi ce parere aveti despre situatia cand o femeie nu poate sa accepte venirea unui copil pe lume si totusi este insarcinata? Ce metoda exista pentru a evita un avort? Va astetam cu pareri si sflaturi despre acest subiect mai jos, in rubrica de comentarii sau pe Forumul Healthy.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Aprilie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.