Setari Cookie-uri

6 Sfaturi usoare sa slabesti in talie

Silueta nu reprezinta doar un marker al frumusetii, ci si al sanatatii. Mentinerea greutatii normale necesita adoptarea unui stil de viata sanatos si adaptat nevoilor individuale ale fiecarei persoane. Va propunem cateva sfaturi pentru o talie supla.

Silueta nu reprezinta doar un marker al frumusetii, ci si al sanatatii. Mentinerea greutatii normale necesita adoptarea unui stil de viata sanatos si adaptat nevoilor individuale ale fiecarei persoane.

sfaturi sa slabesti in talie

Sedentarismul, dieta inadecvata, semipreparatele din comert sau mesele copioase la restaurant nu reprezinta o solutie pentru mentinerea sanatatii. Fumatul reprezinta si el un factor de risc major in declansarea unor afectiuni, precum si in dislipidemii.

6 Sfaturi usoare sa slabesti in talie

Va propunem o lista de sfaturi usoare care va ajuta sa scadeti in greutate si totodata sa va mentineti sanatatea

Mancati dimineata – micul dejun este foarte important

In organismul nostru o serie de procese au periodicitate. O parte dintre acestea se desfasoara dimineata, de aceea este atat de important sa luati micul dejun. Intreg organismul se “bucura” de nutrientii oferiti la orele diminetii, putandu-si regla mai usor metabolismul – iar echilibrul metabolic duce la slabire.

Citește și:

Evitati “comoditatea”

Incercati sa iubiti miscarea si nu sa o evitati cat mai mult. Alegeti scarile in locul liftului, mersul pe jos o statie, gasiti un program de sport pentru fiecare zi. Aceste cateva zeci de minute cumulate de miscare in fiecare zi, in plus fata de alte zile comode, va vor aduce un plus de energie si... un minus de kilograme.

Alegeti legumele si fructele crude

Alegeti sa consumati la masa fructe sau legume crude. Fructele sunt recomandate in masa separata, ele se mananca singure in general. Dar legumele crude le puteti asocia altor alimente ca orez, ciuperci, cartofi etc. Se recomanda cel putin o salata pe zi si cateva fructe proaspete zilnic.

6 Sfaturi usoare sa slabesti in talie

Alegeti pestele

Alegeti frecvent carnea de peste in locul altor preparate din carne. Carnea de peste prezinta acizi omega 3 si 6 foarte importanti in metabolismul lipidelor. Se considera ca cea mai sanatoasa dieta este cea mediteraneeana. Consumati saptamanal peste.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.