Setari Cookie-uri

Top 7 secrete ale celor mai longevivi oameni

Te-ai gandit vreodata ca este posibil sa castigi ani de viata? Cei mai longevivi oameni din lume ne dezvaluie cateva obiceiuri specifice mediului in care traiesc, ce ne pot prelungi viata!

Fa miscare in mod natural si castigi 4 ani de viata

Fa miscare in mod natural si castigi 4 ani de viata

Cei mai longevivi oameni din lume nu participa la maratoane si nici nu frecventeaza salile de fitness. In schimb, traiesc in locuri care ii determina sa faca miscare in mod natural, fara sa planuiasca acest lucru. De obicei, locuiesc in apropierea unui magazin, unde trebuie sa ajunga aproape zilnic, insa nu folosesc masina, si isi viziteaza prietenii si vecinii cu regularitate. Dar poate cel mai important este faptul ca pastreaza obiceiul de a merge zilnic la lacasele de cult din comunitatea in care traiesc, fie acestea temple sau biserici, potrivit bluezones.com.

Ce sfaturi ne ofera inteleptii? Nu alege totul facut de-a gata, ci calea mai sinuoasa, actiunile care necesita macar putin efort. De exemplu, foloseste scarile, si nu liftul, daca stai la bloc, ocoleste scarile rulante de la metrou, iesi cu cainele la o plimbare, parcheaza mai departe de casa si scapa de electrocasnicile care "iti simplifica viata".
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Aprilie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.