Setari Cookie-uri

Horoscop 2015 pentru toate zodiile: Afla cum stai cu SANATATEA

Daca vrei sa ai succes, trebuie sa ai un un plan, asadar poate este timpul sa te gandesti si la 2015! Vezi ce-ti rezerva astrele in general in acest an si fa-ti temele din timp!

Horoscop 2015 pentru toate zodiile: Afla cum stai cu SANATATEA

Horoscop 2015 SANATATE: zodia BERBEC

Anul 2015 este un an al evolutiei si al schimbarilor pentru nativii Berbec. De fapt, cum ar putea exista progres fara schimbari?

horoscop 2015 pentru fiecare zodie

In primul trimestru al anului apar solicitari in special in plan intelectual: veti fi tentati sa va inscrieti la cursuri, sa faceti unele specializari, poate sa cititi mai mult sau chiar sa va documentati si in alte domenii decat ati facut-o pana acum. O intiativa extraordinara am putea spune. Aveti curaj si putere de munca, iar pentru cei care planuiesc sa plece in strainatate, astrele ii sustin. Trebuie sa constientizati insa ca acest trimestru este dedicat muncii, astfel ca va fi destul de solicitant. Atentie la sistemul imunitar, care va avea cateva caderi, mai ales in luna ianuarie si februarie. Bine ar fi sa aveti o dieta sanatoasa si sa incercati sa respectati orele de somn, chiar daca aveti planuri mari.

Citește și:

Al doilea trimestru al anului prevede schimbari in special cu privire la stilul de viata. Fie hotarati sa va schimbati dieta, poate deveniti vegetarieini, in tot cazul, schimbarile vor fi importante, poate chiar radicale! Aceste schimbari vor avea ecou pe termen lung, de aceea este bine sa nu alegeti extremele si sa va asigurati ca schimbarile vi se potrivesc.

Ultimul trimestru al anului vizeaza mai putin sanatatea, acesta fiind dedicat in special spiritualitatii, dar si banilor – aceste domenii vor reprezenta un real interes pentru voi si foarte multe evenimente vor marca aceste case ale zodiei voastre.

Vizionare placuta


Kudika
4 Iulie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.