Setari Cookie-uri

Horoscop 2015 pentru toate zodiile: Afla cum stai cu SANATATEA

Daca vrei sa ai succes, trebuie sa ai un un plan, asadar poate este timpul sa te gandesti si la 2015! Vezi ce-ti rezerva astrele in general in acest an si fa-ti temele din timp!

Horoscop 2015 SANATATE: zodia Taur

Anul 2015 nu aduce mari informatii cu privire la sanatatea fizica a Taurilor, insa aduce situatii de criza si schimbari majore in ceea ce priveste planul psihic.

horoscop 2015 sanatate pentru fiecare zodie

Este un an de reorganizare, de refacere a propriului sistem de valori, de descoperire a unor abilitati si performante inca neexplorate, dar si de lovirea cu propriile orgolii si slabiciuni. Este un an care va redefineste fata de voi, un an cu adevaruri frumoase, dar si crude.

La o privire de ansamblu a hartii astrologice am putea spune ca predomina criza. De aceea este foarte important sa fiti sinceri cu voi, sa cereti si parerea celor din jur, a acelor prieteni pe care ii stiti sinceri, sa cautati sa va reorganizati stilul de viata, sistemul de valori, dar si raportarea fata de voi insiva.

Anul 2015 aduce poate cea mai importanta perioada de evolutie spirituala pentru voi, asadar priviti acest an ca unul foarte important pentru cea mai dorita stare din univers: aceea de fericire.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Iulie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.