Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in saptamana 4-10 august

Descoperiti ce va rezerva astrele in aceasta saptamana!

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

Perioada cuprinsa intre 4 si 10 august este benefica pentru nativii Berbec, insa aduce si multe necesitati, printre care asumarea unor responsabilitati.

Asadar traversati o perioada suprasolicitanta, dar care totodata va aduce multe motivatii. Indrazniti mai mult ca oricand, iar tonusul psihic este expcetional.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Sanatatea fizica este de asemenea buna, insa trebuie sa aveti mai multa grija in privinta alimentatiei.

Pentru nativii care sufera de afectiuni cardiovasculare, aceasta perioada este una sensibila, de risc. De aceea este indicat sa urmati intocmai tratamentul si sa va feriti sa stati in soare sau canicula.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

Nativii Taur traverseaza o perioada de epuizare fizica. Pur si simplu organismul vostru are nevoie de vitaminizare, de sport si de mai mult somn.

Citește și:

Chiar si voi va simtiti ciudat, poate nu mai aveti pofta de mancare sau nu va mai simtiti la fel de energici ca de obicei.

Este cazul sa incercati sa va refaceti stilul de viata, sa reveniti la activitatile sanatoase care va confereau o stare de bine dupa care tanjiti acum. Puteti incerca terapii alternative, aromaterapie si alte metode energizante ca masajul, dansul, yoga etc.

Vizionare placuta


Kudika
4 August 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.