Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in saptamana 4-10 august

Descoperiti ce va rezerva astrele in aceasta saptamana!

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

Mecanismele voastre antistres sunt cumva epuizate si simtiti nevoia sa va reorganizati sistemul de valori. Va este clar ca puteti mai mult si nu aveti de gand sa stati degeaba.

Astrele va aduc energie pozitiva si putere de munca, asadar nu veti sta degeaba. Cu cat activati mai mult, cu atat capatati mai multa experienta in tot ceea ce faceti si lucrurile devin mai clare.

In ceea ce priveste sanatatea fizica, aveti nevoie de o reevaluare generala. Mergeti la medic pentru analizele de rutina, dar si pentru investigatii specifice, cum sunt cele la ginecolog, stomatolog, eventual cele pentru bolile pe care le prezentati deja, daca este cazul.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Astrele arata ca unele afectiuni pot evolua in tacere, fara simptomatologie scandaloasa si este bine sa le depistati din timp.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Rac

Nativii Rac petrec momente frumoase, primesc energie astrala si sunt mai motivati ca oricand.

Citește și:

Asadar sanatatea psihica este extraordinara pentru nativii Rac.

Va simtiti veseli, binedispusi, aveti forta de munca si traversati cu usurinta situatiile tensionate.

Nici sanatatea fizica nu este mai prejos. Analizele sunt tot mai bune pentru cei care sufera de boli cronice, iar calitatea vietii se afla pe o panta ascendenta. Este bine sa respectati un stil de viata sanatos pentru a va mentine aceasta stare de bine pe care o traiti acum.

Vizionare placuta


Kudika
4 August 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.