Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descoperiti ce va rezerva astrele in aceasta saptamana!

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Berbec

Este o saptamana plina de dinamism, cu noi oportunitati si multa voie buna.

Sunteti optimisti, plini de viata si comunicati excelent cu cei din jur, astfel ca reusiti sa dati startul multor proiecte.

In plan fizic, starea de sanatate este destul de buna, insa unele aspecte de sanatate mai vechi este posibil sa le fi neglijat. Bine ar fi sa consultati un medic ori un terapeut si sa incepeti un tratament, pana ce simptomele nu se agraveaza.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Taur

Pentru voi, dragi nativi Taur, aceasta saptamana vine cu multe planuri, multe idei, dar si cu responsabilitati carora trebuie sa le faceti fata.

Daca veti adopta o atitudine pozitiva, totul vi se va parea usor si stresul va fi minim. Incercati sa vedeti jumatatea plina a paharului.

In plan fizic, va simtiti excelent, aveti energie, faceti sport si va peocupa intretinerea fizica si aspectul corpului vostru.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Gmeni

Este o perioada mai relaxanta pentru voi, in care gasiti mai mult timp sa va odihniti, sa va linistiti. Poate incercati chiar sa mergeti la masaj ori terapii spa.

Starea de sanatate este de asemenea buna, dar ramenti sensibili in fata stresului. Capul, sistemul endocrin si inima sunt sensibilizate in aceasta perioada.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Rac

Este o saptamana usor tensionata pentru voi, dragi nativi Rac. Sunteti prinsi in foarte multe activitati, astfel ca va simtiti suprasolicitati si epuizati intr-un final. Mai sunt si alte probleme care va secatuiesc de energie, asadar este indicat sa va menajati.

Sanatatea fizica este buna, dar exista loc si de mai bine. Sistemul imunitar este usor aton, poate o dieta pe baza de legume de sezon v-ar da un boost de energie.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Leu

Se anunta o saptamana cu multe proiecte, insa tonusul vostru psihic este excelent, asadar veti face fata cu succes tuturor responsabilitatilor. In plan emotional insa pot sa apara usoare dezechilibre.

Starea de sanatate este buna, dar poate ar fi cazul sa acordati o atentie deosebita dietei. Persoanele care sufera de tulburari ale sistemului endocrin nu trebuie sa neglijeze recomandarile medicului, caci echilbrul hormonal este foarte sensibil pentru voi in aceasta perioada.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Fecioara

Aceasta saptamana este excelenta pentru voi, dragi nativi Fecioara, mai ales in planul sanatatii. Tot ce va propuneti devine o reusita. Fie ca incepeti o dieta, fie ca va faceti un program de miscare – rezultatele nu intarzie sa apara. Puteti incerca terapii naturiste si tratamente alternative de orice fel, terapii energetice si spirituale, orice incercare va aduce un plus de bunastare.

Citește și:

In plan psihic va simtiti de asmenea bine, aveti un tonus intelectual excelent si veti face fata cu usurinta examenelor.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Balanta

Nativele Balanta se afla prinse intr-o perioada de curatenie interioara, dar si in relatii. Isi schimba obiceiurile, prietenii, mai pastreaza pe ici-colo ce considera ca se regaseste in spectrul lor energetic. O curatenie binevenita am putea spune, caci in acest fel de debaraseaza de multe obiecte si persoane care doar le aglomerau viata, sorbindu-le din energia pe care ar trebui fie sa o foloseasca in folosul lor, fie in folosul celor dragi.

Starea de sanatate este tot mai buna, insa raman unele aspecte nerezolvate, poate griji, poate motive reale. Bine ar fi sa va faceti curaj sa treceti pragul cabinetului medical si sa va mai faceti niste analize de rutina, macar cat sa va linistiti.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Scorpion

Aceasta saptamana va aduce multe idei si pofta de munca, energie creatoare si o buna capacitate de comunicare. Aveti un tonus excelent si multe aspecte din viata voastra va inspira, caci acum mai mult ca oricand observati si detaliile frumoase din jurul vostru, detalii de care aveti de gand sa va bucurati.

Starea de sanatate este destul de buna, dar sensibile sunt pielea si organele capului. Poate o tulburare in sfera stomatologica, oftalmologica sau ORL sa va dea usoare batai de cap. Astrele nu aduc insa motive majore de ingrijorare.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Sagetator

Este o saptamana tulburatoare pentru voi, dragi nativi Sagetator, mai ales in plan emotional. Destinul va indeamna acum sa va gestionati emotii, ganduri si griji cu care nu v-ati mai intalnit pana in prezent, iar firea voastra focoasa este posibil sa va incline comportamentul spre unul impulsiv, agresiv chiar. Este recomandat sa incercati sa va pastrati calmul si sa gasiti singuri solutii la problemele pe care le aveti, fara a invinovati alte persoane din jurul vostru sau din familie. In esenta, problemele de acum sunt generate de voi, caci astrele va gasesc intr-o perioada in care trebuie sa raspundeti pentru greselile din trecut.

Citește și:

Sanatatea fizica este relativ buna, dar exista loc si de mai bine. Este posibil ca rezultatul unor tratamente sa nu fie cel pe care il asteptati, dar este important sa intelegeti ca odata ce tratati ceva, scopul este de a ameliora, caci mai greu organismul revine la starea initiala.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Capricorn

Capricornii se bucura de o perioada foarte buna. Sunt veseli si cu capul in nori, a doua atitudine deloc obisnuita pentru ei.

Asadar, dragi nativi Capricorn, va bucurati de plimbari in natura, gasiti tot timpul motive sa radeti sau sa visati cu ochii deschisi spre viitor. Sanatatea este pe masura starii psihice, asadar astrele nu anunta motve de ingrijorare! Pur si simplu tot ce trebuie sa faceti in aceasta saptamana este sa va bucurati de viata.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Varsator

In sfarsit o perioada mai putin stresanta si tensionata pentru voi, dragi nativi Varsator. Gasiti acum ragaz sa va faceti putin ordine in viata, in ganduri, in activitati si sa creati poate noi relatii, noi colaborari.

Citește și:

Starea de sanatate este destul de buna, insa sistemul nervos ramane inca slabit. Cu o dieta adecvata, poate si putina miscare si cu mai mult somn va veti reveni la normal.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Pesti

Pentru voi se anunta o saptamana foarte interesanta, dar si foarte obositoare, cu situatii noi, fara precedent, in fata carora trebuie sa va demonstrati capacitatile de adaptare. Asadar spre finalul saptamanii veti fi pur si simplu epuizati si pe buna dreptate! Insa rezultatele voastre sunt laudate, astfel ca a meritat efortul.

In plan fizic va simtiti bine si chiar aveti un elan pozitiv, in sensul ca va doriti sa imbunatatiti stilul de viata. Deveniti mai atenti la dieta, la aspectul fizic, la programul de exercitii si la sanatatea voastra in general.

Foto: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
20 Aprilie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.